User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 0 araç tavsiyesi (%90 engelli)

CavitS
    Misafir
    ötv yi ödemiyorsun kdv yide ödüyorsun daha sonra bir belge götürüp tekrar alıyorsun

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaş ilk mesajında 50.000 tl'yi geçmemeli demiş...Dikkatli olursan görürsün...

Sanada Selamlar...
    aleykümselam kardeşim

bende sana diyorum ki piyasa fiyatları yukarıda ki postta mevcut. ötv si kaç mtv si kaçsa onların hesabını çıkar ki aracın net fiyatı çıksın meydana. yani konu sahibinin özel durumundan dolayı direk satış fiyatından alamayacağını göz önünde bulundur diyorum

Saygılar

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aleykümselam kardeşim

bende sana diyorum ki piyasa fiyatları yukarıda ki postta mevcut. ötv si kaç mtv si kaçsa onların hesabını çıkar ki aracın net fiyatı çıksın meydana. yani konu sahibinin özel durumundan dolayı direk satış fiyatından alamayacağını göz önünde bulundur diyorum

Saygılar
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sizlerden öneri bekliyorum, yani fiyat olrak normalde 50.000 tl yi aşmayacak araçlar olmalı kı, araç fiyat 20.000 tl filan düşsün.
    Anlatamıyorum herhalde...Normal fiyatı 50 k tl'yi aşmasın denilmiş...Daha ne ötv'sini falan hesaplamayla uğraşacaksınki ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bold iyi geldi anladım

Murat Özcan
    Misafir
    jetta 1.6 tdı uygundur hocam ıyı bır arac

Ersin ÖREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler öneri için.. i30 nasıl bu kadar pahalı bir araç olabiliyor şaşıyorum. hakknıda güzel yorumlar görüp duyuyorum fakat, tipi pek hoş gelmiyor nedense..

Hyundai dışında bir model olması iç rahatlığı konusundan iyi olcak bence
    i30'u sakın yabana atma.. Konuda sayılan bütün araçlardan daha iyi bence.. Tavsiyem ön yargılı olma bayiye git ve incele.. Hyundai çok güzel yatırımlar yapıyor..

Tabiki son karar sizin ama cidden inceleyin derim..

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her firmanın fiyatı farklı qashgai düşünülebilir bizde babam için düşünüyoruz araştırmayı daha kapsamlı yaparsan ve kafandaki aracı bulduktan sonra biraz daha pazarlıkla 1 2 milyar daha düşüyor fiyat bilgin olsun
    PROJECT 01

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden önceki postlarda okuduğum bir kaç şeyi düzeltmek istiyorum;

Uzak yakın akraba farketmez 3 kişinin ismi yazılıyor denmiş yanlış bu, prosedür 3. dereceye kadar olan 3 akrabanın isminin yazılması şeklindedir.

Vergi oranları ile ilgili bilgiler verilmeye çalışılmış ona da açıklık getirmek istiyorum; 1600cc'ye kadar olan araçlarda ötv oranı %37, kdv oranı ise % 18'dir. Prosedürlere uygun olarak alınacak engelli araçlarında ötv muafiyeti uygulanır kdv muafiyeti uygulanmaz, kdv muafiyetine yönelik bir kanun düzenlemesi yoktur. Geçtiğimiz zamanlarda kdv'nin de alınmaması için Adana'da bir dava açılıp kazanılmış ve ödenen kdv geri alınmıştı aracı alan kişiler tarafından yalnız akabinde bir üst mahkeme tarafından bu karar bozulmuş, şahsa geri ödenen kdv tutarı geri alınmıştır devlet tarafından, tabii mahkeme masraflarıyla birlikte.

Ayrıca belirtilen %37'lik vergi oranı aracın liste fiyatından net olarak %37 indirim şeklinde değil, aracın vergisiz çıplak fiyatına sadece %18'lik kdv'nin eklenmesi şeklinde olmaktadır.

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyota corolla olabilir
    yeni ford focus olabilir

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane oldukça iyi bir seçim olacaktır ne de olsa yurdum arabası..

Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban alman kafan rahat olacak usta
    japonlar hakkında bunu diyebilirsin ama artık yeni almanlar için zor. dsg nin mağdur ettiği kitapçığında şu kadar yağ yakar diye bilgi olan, marka farketmeksizin şikayet sitelerinde şikayeti artan bir çok alman var..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sifir araba almak istiyoruz diyorsunuz,bir duyum almistim zamaninda,Almanlar engellilere cok ciddi indirimler yapiyor diye.Ozellikle Mercedes ve VW grubu buyuk kolayliklar sagliyordu diye hatirliyorum.(Liste fiyati haricinde) Bir gorusmekte fayda var.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane oldukça iyi bir seçim olacaktır ne de olsa yurdum arabası..

japonlar hakkında bunu diyebilirsin ama artık yeni almanlar için zor. dsg nin mağdur ettiği kitapçığında şu kadar yağ yakar diye bilgi olan, marka farketmeksizin şikayet sitelerinde şikayeti artan bir çok alman var..
    kitapcıkta yazabilecek kadar cesur =) diyelim biz ona ben alman arabalarının konfor ve donanımın aile araçlarında Rahat aranmasından dolayı Tercih sebebi olacağına inanıyorum...

Golf, Jetta , Yeni Ceed , tekrardan
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben scenıc aldım 4 seneyı doldurdum daha sıkılmadım
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-5.000 lira daha çıkabilirseniz i30 crdi ve bravo multijet'ler pek piyasası olmayan ama iyi nitelikte araçlardır. ikinci ele zaten pek kafayı takmazsınız, çünkü ilk 5 yıl o aracı satamayacaksınız özürlü aracı olması sebebiyle. 5 yıl sonra da düz plakaya çevirip satacaksınız ki zararı geçip kar dahi edebilirsiniz.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitapcıkta yazabilecek kadar cesur =) diyelim biz ona ben alman arabalarının konfor ve donanımın aile araçlarında Rahat aranmasından dolayı Tercih sebebi olacağına inanıyorum...

Golf, Jetta , Yeni Ceed , tekrardan
    donanım dediğiniz şey artık bütün arabalarda var. bunu da korelilere borçluyuz sanırım gırtlağa kadar dolu arabaları boş araba fiyatına piyasaya saldılar güzel oldu.

güvenlik derseniz clio da olan güvenlik donanımları polo da yok bu da aileler için bir eksi olsa gerek.

bu cesurluk değil böyle bir şey olursa servisi meşgul etme demek gibi bir şey herhalde olmasın hocam Almanya da garanti kapsamında olan şeyler Türkiye de değil çünkü..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mitsubishi ASX.

1.6 benzinli ama yakıt tüketimi gerçekten iyi. Bakmanızı tavsiye ederim. Güvenlik donanım vs olarak gayet tatminkar

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    donanım dediğiniz şey artık bütün arabalarda var. bunu da korelilere borçluyuz sanırım gırtlağa kadar dolu arabaları boş araba fiyatına piyasaya saldılar güzel oldu.

güvenlik derseniz clio da olan güvenlik donanımları polo da yok bu da aileler için bir eksi olsa gerek.

bu cesurluk değil böyle bir şey olursa servisi meşgul etme demek gibi bir şey herhalde olmasın hocam Almanya da garanti kapsamında olan şeyler Türkiye de değil çünkü..
    Ben araç tawsiyelerimde polo demedim zaten ama clio'da olup poloda olmayan özellği merak ettim doğrusu

Vag grubun araçları cok fazla bilinçli bilinçsiz herkesin elinde Trafikte bi ışıkta durduğunda en az bi 2 vw 1 audi kesin oluyor yanında Ve problemlerde cıkıyor Marka fanatiği değilim şuana kadar hep vag grup araçlar kullandım tek bi şikayetim olmadı. Ben bunları önerdim tercih arkadaşa kalmış...
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-5.000 lira daha çıkabilirseniz i30 crdi ve bravo multijet'ler pek piyasası olmayan ama iyi nitelikte araçlardır. ikinci ele zaten pek kafayı takmazsınız, çünkü ilk 5 yıl o aracı satamayacaksınız özürlü aracı olması sebebiyle. 5 yıl sonra da düz plakaya çevirip satacaksınız ki zararı geçip kar dahi edebilirsiniz.
    plaka zaten yeni kanuna göre isteğe göre sakat plakası yada standart plaka çıkarılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben araç tawsiyelerimde polo demedim zaten ama clio'da olup poloda olmayan özellği merak ettim doğrusu

Vag grubun araçları cok fazla bilinçli bilinçsiz herkesin elinde Trafikte bi ışıkta durduğunda en az bi 2 vw 1 audi kesin oluyor yanında Ve problemlerde cıkıyor Marka fanatiği değilim şuana kadar hep vag grup araçlar kullandım tek bi şikayetim olmadı. Ben bunları önerdim tercih arkadaşa kalmış...
    güvenlik olarak çok fark var hocam o ikisinde. perde hava yastıklar, ebv, afu, tam otomatik klima - polodaki yarı otomatik- , karartmalı camlar, otomatik yanan farlar, otomatik silecek..

bir kısmı onda da alınabiliyor ama full pakette bunlar standart olarak var clio da.. tabi ne kadar konuşsak boş gidip bir arabayı inceliyip test sürüşüne çıkmak da fayda var..

aklımın hiç ucundan geçmeyecek olan citröen ds serisi ile test sürüşüne çıktım acayip beğendim. o sınıfta o paralara araç bakıyor olsam fazla düşünmezdim sanırım..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)