ayı al.
kızlar sever böle şeyleri.
ben ist/kanyondan büyük bi ayı almıştım sanırsam senin bütcen kadar bir meblaya.
ama honda crv cip'e bile sığmamıştıbiraz tepiştirdik
ayı al.
kızlar sever böle şeyleri.
ben ist/kanyondan büyük bi ayı almıştım sanırsam senin bütcen kadar bir meblaya.
ama honda crv cip'e bile sığmamıştıbiraz tepiştirdik
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Saat iyi tercih olurdu bütçede iyi güzel bir saat alınabilir kolay gelsin zor iş![]()
Babet al.Benimkisinin evde 15 tane babeti var yinede yok diyor elbisemle renk uymuyor diyor.Seviyor babetleri.Bana da rahatlık oluyor hediye konusunda.
Al kızı götür eğlendir işte 250tl ye hediyemi alınır
ben 2 yıldır birlikteyim aldığım hediyelerin toplamı o kadar etmiyor
Ayrıca birlikte olduğun kız gerçekten birlikte olunulacak bir kızsa pahalı hediyeden hoşlanmaz , kendi emeğinle birşeyler yap , onun için uğraş masrafın 5tl olsa bile olur sadece elinden geldiğince güzel bir hediye yap
Gidip hazır hediye almaktansa kendin uğraşıp yaptığın hediye kat kat daha değerlidir.
tabi kız senin için o kadar değerliyse![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Bir kupa al sıcak su koyduğunda birlikte resminiz çıksın kupanın üzerinde.
Not : Kız babasının yanında kahve içilmemesi önerilir %100 çalışıyor.Tasdiklenmiştir.
her yerde var o kupadanama sakıncalı bi durum söyliyim bende başımı cok agrıttı o durum
daha yaşın genç 250 liralık hediye alıcan bi dahakine daha pahalı alman lazım git gide yukselir el emegi gibi seyler guzeldir resimleriniz vardır bi kartona resimleri yapıtırıp altına nerde cekildigini yazarsın cok romantik olur![]()
hediye faslı gelince direk verme hediyeni..
(hediyen ne olursa olsun bekle bi süre herkez versin bitsin hediye faslı)
ilk önce browninin üzerine mum koy ver mutlu yıllar vs ,bak bakalım suratı ne halde !
bozulduysa ! akşam yatınca bi düşün ...
yüzü gülmeye başladıysa ne mutlu sana...
kardeşim bilmem ilgini çeker mi ben tavşan almıştım hollanda lop tavşanı oldukça sevimli keretalar kız arkadaşım şimdiki nişanlım yani mutluluktan uçmuştu küçükken aşırı tatlı oluyolar ben bursada popülerken 150 lira gibi bi fiyata almıştım sen istdeysen daha uyguna alırsın sütlükahverengi olucak özellikle sen bile seversin))
Edit izmirdeymişsin ordada bulma şansın var istersen nokta atışı yapabileceğin bir yer dahi bulurum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)