sanırım bi ayıcık ve dediginiz kupaya biter bu iş![]()
bence ucuz birşeyle bitirmeye bak ki sonra beklenti büyük olmasın
bugün 250 liralık bi hediye alırsan üç gün sonra bi çiçeğe bağlayamazsın![]()
hediyeyi verirken ne giyeceksin onun için de konu açacak mısın merak ettim?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bu yaşta bu kadar masraf edersen, geleceğini pek iç açıcı görmüyorum![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Helali hos olsun 5 yildir hatuna aldigim hediyeleri toplasam bi araba turbolanirdi. Hangisini giyiyo yada takiyo ? Hicbirinidemem o ki bu isin sonu yok.
Hadi neyse ufak bi tiyo olsun, dogum gununden 1 gun once hediye almis gibi agzindan kacir. Her kadin sorar aaa ne aldin falan falan. En sevdigin de abicim milyon tane sey siralar. Onlarin arasindan sana uyani sec yapistir. Tek kullanimlik bu is ayni hatuna 2. Yapilmaz![]()
.
çık git markete her markanın yumurta çikolatasından 3-4 tane al kinder ağırlıklı olsun diğerleri çürüyor kenarda maksat renk =)
sonra güzelcene bi kutu bul ya da kendin yap ben kendim yapmıştım içine yumurta dizilen kartonlardan koy ve içine renkli renkli diz yumurtaları.
bir tanesinin jelatinini yavaşça çıkar hasar vermeden bak burası çok önemli =) azıcık ısıtıp ortadan ikiye ayır içindeki kutudan oyuncağı al ne bileyim gül koy, yüzük koy, küpe koy orası sana kalmış. tekrar ısıtıp yapıştır yumurtayı jelatinini de sar. kutuyu da janjanlı kağıtlarla kapla hediye paketi yaptır.
ver orada şaşırsın ayılsın patlasın =) her gün bir yumurtayı yemesini de tembihle ikinci hediyeyi de evde almış olur zaman içerisinde +10 puan yazılır hesabına =)
not: bu kıyağı herkese yapmam hemşehrimsin kıymetini bil =)
not2: sakın sürprizli yumurtayı köşelere ya da tam ortaya koyma açtığı an bulmasın uğraşsın biraz =) (ben tam ortaya koymuştum ilk gün yakalandım)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
yumurta işi sakat ustadaha başka bişey bulak sana zaman daralıyor
kıyafet takı yok dedin ayakkabı saat son çare![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
peluş tarzına pek sıcak bakmıyorum aslında ..
mutlaka bir a4 e hislerini yaz bak unutmadan bunu söyleyeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)