bence hediye alma bugün ne istersen onu yapalım de harcamayı o belirlesin![]()
bence hediye alma bugün ne istersen onu yapalım de harcamayı o belirlesin![]()
Gecen benimkinin dogum gunuydu.ilk resmimizi pastanin uzerine yaptircaktim bide hediye veya cicek mekanda pastayi getirceklerdi.ama dusundugum olmadi tartistim dedim yok sana hediye falan kurtardim bu seneyi![]()
250 lik bişeye hiç gerek yok.. illa o parayı ezicem diyorsan, bana ver ben o gün için sevgilinmiş gibi davranırım..
4 gün sonra benimde öyle bi sorunum olucak![]()
valla sonra hediyelere yanarsınbizde bi ara çok çok çok alıyoduk hediyeleri ama geri bile almadım
yani zaten geri almak tuhaf geliyo bana o yüzden pahalıya kaçma
![]()
Ben artık bugün yemek benden diyip makarna pişiriyorum muhahahaha![]()
bi kutu havai fişek bir demet cicek işini görür
hüloooooooooooooo
bu konuya yorum yapmamak ıcın cıdden kastım kendımı ama tecrubeyle sabıt bır deneyımı paylasıp susayım
once bır marangoza gıdıp damarı az 30x40 falan bır tahta kestırıyorsun bunun gıbı 20TL tutmaz
sonra 1mılyonculardan yada yapı marketlerden gıdıp 10TL'ye havya alıyorsun
sonra bılgısayarın basına gecıp ıkınızın bır resmını (boy fotosu olmasın) pıcasa gıbı bır programda tamamen sıyah beyaz golge halıne getırıp bır baskı alıyorsun sonra karbon kagıdıyla resmı tahtaya aktarıyorsun sonra havyayla baslıyorsun tahtayı yakarak resmı tamamlamaya. malıyetı dusuk ama ıcınde emek olan bır hedıye. bunu bodoslama kız arkadasımıza yada esımıze vermıyoruz. ben yaptıgımda beyaz derı bır kutu ıcıne kucuk kalpler koyarak ustune havyayla yaptıgım resmı yapmıstım, cok takdır edılen bır hedıye oldu hatta kayınvalıdemle kayınpederımın arası acılmıstı sen bana boyle seyler yapmadın dıye
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)