bason Nickli Üyeden Alıntı
Hazırlığı geçerseniz neden okuyasınız? Hazırlık okunursa 1 yıl uzar + Müfredatta almadığınız dersler var ise onları alacaksınız sonra 3. sınıftan başlıyorsunuz. Derslerden muaf olma mevzusunu da sıkı takip edin, arkadaşım sırf bu yüzden 1 sene fazladan okumak durumunda kaldı yaz okuluna gitti vs. Ayrıca MYO bir sene bile kalsanız DGS hakkınız kayboluyor diye hatırlıyorum. Umarım değişmiştir bu konu.:) Derslere sıkı çalışıp en azından okul puanınızın 70 lerin altına inmemesi gerek. Benim gibi sürünüp durursunuz.:D Benim full+full yapmam lazım herhalde girebilmek için.:D Geçen sene sapma oldukça yüksekti herhalde 22 Türkçe, 70 matematik ile iyi bir puan almıştım. Sınav da matematik aşırı zor değil 40 tane filan zaten problemlerden geliyor. Bunun yanında Türkçe'de ağırlık okuduğunu anlama vs tarzında genelde Türkçe soruları zor değil uzun, sıkıcı ve zaman kaybettirmek için konuyor. Türkçe de konu konu açıp fazla üstünde durmaya gerek yok bol bol soru çözün hızlanın. Matematik ise bir çok sayısal mezun öğrencinin en azından 60 net yapacağı düzeyde. Biraz iyi ise matematik 70 ler çok zor değil bu öğrenciler için. En azından ulaşılamaz değil. Ağırlık matematiğe verilmeli çünkü ayırt edici ders matematik. Eğer ki baktınız her şey iyi gidiyor. Bol bol sözel-sayısal mantık çözün çok puan getirir. Kolay gelsin...