Tercihler açıklandı arkadaşlar. Ben ilk tercihime yerleşmişim. Herkesin hayırlısı olsun. Yerleşemeyenler 6 Eylül'den itibaren ek yerleştirmeleri takip etsin.
Printable View
Tercihler açıklandı arkadaşlar. Ben ilk tercihime yerleşmişim. Herkesin hayırlısı olsun. Yerleşemeyenler 6 Eylül'den itibaren ek yerleştirmeleri takip etsin.
arkadaslar benımde bı sorum olcak ıstanbul aydun unıv 2 yıllık meslek yuksek okulun ıngılızce cevırmenlık mezunuyum ve acık ogretıme bolumunun gecısı yok 1. sınfıtdan baslıycam fakat acıkogretım kayıtları ne zaman ve acaba bu bolumun gecısı varmı acaba sımdıden sagolun
Ankarayı kazanmışım..
Okan Üniversitesi çıktı ama malesef gidemiyorum:no::(:(
Beykent Üniversitesi - Makine Mühendisliği
teşekkür ederim ilgin için, haftaya kayıda gidicem :)
hay şansıma koyim yaa
istanbul kültür üni bilgisayar müh. :D en sona hadi boş geçmesin diye yazmıştım bıraktığım okulu kazandım gene ahahah :D
beykent- güzel sanatlar fakultesı- grafık tasarım :)
İstanbul Arel Üniversitesi- Uluslararası Ticaret.
Araya yazmıştım, yazmaz olaydım. :D Büyük ihtimal gitmicem, açıkten devam edicem.
Herkes özel kazanmış heralde :) Trakya Üni. - Çeko oldu benimde.
arkadaşlar ben kou 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum bu sene bitiricem kısmetse bitmeden aöf işletme okumak istiyorum sınav'a girmeme gerek yok sanırım kayıt yaptırmak yeterli oluyor diye biliyorum
kayıt tarihleri 2. üniversite için https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basv...uAnaSayfa.aspx link'de 30 eylül - 25ekim diyor bu tarihlerimi beklicem ?
arkadaşlar dgs için kitap alcam önerebileceğiniz yayın var mı hangı kıtabı onerırsınız yanı
tasarı ,ihtiyaç,pegam,güvender,karekök matematik 0 genel yayınlar biraz genel bir soru bu kişi kapasitesi alt yapısına göre çeşitlilik gösterir.Konu anlatım veya soru bankası olarak tavsiyelerim farklı olur. 80 matematıkte kac net yapıyosunuz şu an ki durumunuzu belirtirseniz nerden başlıyacağınız hakkında biraz fikir verebilirim.
Öncelikle ilginize teşekkürler. Matematik liseden beri bitiklerde malesef :)
Bu sene öncelikli hedefim Haziran 'da mezun olmak. DGS de Temmuz ayında yanlış hatırlamıyosam. Zaman boşluğum az olacağı için bu sene soru bankası çözebilirim anca. Soru bankası olarak tavsiyeni bekliyorum :)
ortalamanın etkisi büyük lisede olduğu gibi o yüzden okul derslerine ağırlık vermenı tavsiye ederim.Karekök matematik sıfır kitabını alman senın için iyi olur sayfanın üst tarafında konu özetlerı ve o konu içindeki tüm soru tiplerini kapsıyor o kitabı bitirdiğin zaman matematikteki büyük bir kısmını görmüş olucaksın geriye tablo yorum ve grafik soruları kalıyor onların içinde sayısal mantık ve sözel mantık kitapları var ales soruları vs var o tarz bır kıtapla çöze bilirsin bölümünü ve gitmek istediğin dikey gecis bölümünüde yazarsan kac net yapman nasıl hazırlanman gibi tavsiyelerde buluna bilirim.