User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
137 sonuçtan 134 ile 137 arası

Konu: dgs- açık öğretim

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuldan 80 gelse 227 ham puan yapar 210 üst zaten harika bir puan ham olarak demek ki sınavın mat ortalaması 3-4 net filan. Araştırma yapmana çok fazla gerek yok. Okula göre değişeceğini sanmıyorum. Eğer eğitim dili İngilizce ise baştan okuturlar. Ben 31 yaşında mezun olmuş olurum tertemiz geçersem sınıfları. Beni büyük sıkıntıya sokuyor bu ancak sonunda da mühendis olacaksın + okulun eğitimi çok iyi yurt dışı olanakları var. Önceki üniversitemi kazansaydım gitmeye bilirdim. Çok şükür İnşaat sektöründe çevremizde var. Hepside desteklerini sundu ve böyle bir karar verdim. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Ancak ne olursa olsun 23-24 sonrası sıkıntı yaratıyor insanda. DGS ile girecekseniz elinizi çabuk tutun bir sene sıkın dişinizi girin sonrası gelecektir zaten.
    Bende bu sene gireceğim inşallah işte.2 sene okuyup sonradan 4-5 sene okuma taraftarı değilim açıkcası.Belki öylesi çok daha iyi ancak yaş ilerliyor ne bilim Ders içeriklerine göre sayılan dersler okula göre değişiklik gösterebiliyor abi.İng ise 4-5 değilde 3-4 oluyor sanırım işte yine okuldan okula farklılık mevcut dediğim gibi.Şuan hangi ünidesin abi? Bende egeyi istiyorum nasipse ama bakalım bu sene inşallah ilkinde kazanırda patlamayız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben İYTE kazandım. İYTE puanları çok yüksek değil, çok tanınan da bir okul değil ancak eğitimi çok kalitelidir mühendislikte. Ege inşaat okuyan arkadaşım eğitimden hiç memnun kalmadı. Ege ve 9 Eylülün ortamı çok iyidir İYTE de bunu bulamazsın. İYTE yurt dışında da tanınan bir okuldur. Okuyacağın bölüme göre üniversitelerin eğitim kalitesi değişiyor. Okumak için İzmir iyidir açıkçası. Kontenjanlar baya arttı ancak sınav süresi ve soru sayısı azaldı, zorluk arttı. Dediğim gibi ALES kıvamındaydı sınav. Zaten netlerden ve gelen puanlardan belli her. şey. Sıkı ve çok çalışmaktan ziyade düzenli çalışmalısın. Ben KPSS'ye hazırlanıyordum arkadaşım ve ailem dedi gir DGS sınavına da öyle girdim sınava. Yapamayacağın sorulardan ziyade sınav stresi ve zamanla yarışmak temeli sınavın. Yoksa dershane sınavları son 1-2 ay çok daha zor oluyor DGS sınavından. Şimdiden kolay gelsin umarım başarırsın.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben İYTE kazandım. İYTE puanları çok yüksek değil, çok tanınan da bir okul değil ancak eğitimi çok kalitelidir mühendislikte. Ege inşaat okuyan arkadaşım eğitimden hiç memnun kalmadı. Ege ve 9 Eylülün ortamı çok iyidir İYTE de bunu bulamazsın. İYTE yurt dışında da tanınan bir okuldur. Okuyacağın bölüme göre üniversitelerin eğitim kalitesi değişiyor. Okumak için İzmir iyidir açıkçası. Kontenjanlar baya arttı ancak sınav süresi ve soru sayısı azaldı, zorluk arttı. Dediğim gibi ALES kıvamındaydı sınav. Zaten netlerden ve gelen puanlardan belli her. şey. Sıkı ve çok çalışmaktan ziyade düzenli çalışmalısın. Ben KPSS'ye hazırlanıyordum arkadaşım ve ailem dedi gir DGS sınavına da öyle girdim sınava. Yapamayacağın sorulardan ziyade sınav stresi ve zamanla yarışmak temeli sınavın. Yoksa dershane sınavları son 1-2 ay çok daha zor oluyor DGS sınavından. Şimdiden kolay gelsin umarım başarırsın.
    Valla sorular bu sene zor gelmiş herkes aynı şeyi söylüyor.Ben düzenli olarak çalışmayı planlıyorum zaten.Bilgisayar müh istiyorum bölüm olarak.İYTE biliyorum ancak Ege istiyorum ben.İnşallah istediğim gibi olurda bu sene kazanırım Teşekkür ettim abi senin hakkındada hayırlısı olsun artık

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu sene gireceğim kadıköy intibak akademiye yazıldım hayırlısı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)