arkadaşlar bi hafta önce sıfır astra h aldık bayii söyledi ama unuttum kitapçığında da yazmıyor galiba bulamadım kaç oktan benzin almam lazım bu arabaya benzin bitti benzin alamıyoruzeuro 5 motor bu arada
arkadaşlar bi hafta önce sıfır astra h aldık bayii söyledi ama unuttum kitapçığında da yazmıyor galiba bulamadım kaç oktan benzin almam lazım bu arabaya benzin bitti benzin alamıyoruzeuro 5 motor bu arada
95 oktan kullansan kafidir
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
bulabildiğin en ucuz benzini kullanabilirsin
RACE WERKS
hayır da arabayı alırken özellikle söyledi satış temsilcisi bikaç defa şimdi hatırlayamıyorum, durduk yere arabaya bi zarar vermeyelim
SAKIN 95 almayasin mazallah avans mavans vurur pistonlar erir gomlekler cizilirrr amann haaa..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
astra g kullandım 10 sene sıkıştırma 10.5:1 di, 1 kere dahi 97 almadım, hep 95.. ne bir vuruntu sesi, ne bir performans düşüklüğü yaşadım.
astra h motoru da sıkıştırma 10.5:1, neden 97 ye ihtiyaç duysun..
turbo değil, yüksek sıkıştırma değil..
boşuna para harcamak olur..
Şaka anlamında yazılmış galiba![]()
Beyler saklamayın sırlarınızı oktan arttırıcı kullanıyorsunuz dimi![]()
Bende corsaya hep 97 oktan alıyorum. Psikolojik olarak rahatlıyorum araba daha iyi gidiyo lan diye.![]()
![]()
enough ?
Amma makara sarmışınız.adam bilmiyor belli.yeni araba almış. Ayıp ayıp![]()
DTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)