Bergüzar Koreldeki o bakışlar nedir öyle abi yahu ! Beni benden alıyor şerefsizim...
karadayıcı fazla yok aramaızda sanırım. kuzey güneycilerle kıyaslarsak bu başlıkta fazla muhabbet dönmüyorizleyenler için karadayı başlamak üzere
mahir bombayı sağlam patlattı
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Bende yeni yeni izliyorum bu diziyi. Dönem dizilerini severim o yüzden bu diziyi de seviyorum son birkaç bölümdür izlemeye başladım...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Bu dizi uzun soluklu olur en az ezel kadar ki oda epey bölüm oynadı sonuçta, sadece tadında bıraktılar. Sadece Mahirin babasını kurtarması olarak düşünmeyin. Karşısında çok organize bi suç örgütü var ki o tarihe göre yorumlarsak ciddi güçlü ve hakkın hukukun olmadığı bir zamanda çabalaması lazım. Mahir kara verir küsküyü önüne gelne en sonda feridenin babasına...
Karadayı 11.Bölüm Tek Part
Karadayı - Karadayı 11.Bölüm - YouTube
Feride ile olan (ask) sahneleride cok keyifli bence
Uzun soluklu dizi olmasini temenni ediyorum ***** Kenan diziyi bitirdimi ortalama 1.5-2 yil ortalikta gorunmuyor aslinda iyide yapiyor yuzunu eskitmemek (her dizide oynayip siradan olmadan) adina yakisir projeyle tekrar cikiyor piyasaya
Karadayı 12. Bölüm 2. Fragmanı
Karadayı 12.Bölüm Fragman 2 - YouTube
Bu bölüm her şey açığa çıkıcak gibi. Mahir o tıfıl kızdan da ayrıldı önü açık![]()
işler karışıyor. Şu komiserde çok çakal bakalım onunla ne yapacak. Gerçi enişte kontenjanından yırtabilirler.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)