yorumların bazılarına resmen güldüm , kız olsa ...... olanlar erkek olarakta ............ :D :D :D
Printable View
yorumların bazılarına resmen güldüm , kız olsa ...... olanlar erkek olarakta ............ :D :D :D
Böyle roller yakışıyor bu herife, hatta tr de tek bile denebilir,
umarım senaryoda güzeldir geçen sene sadece kuzey güneyi izlemiştim, bu sene buda katılır listeme... 2 diziyle yılı bitiririz... :D
Karadayı 1. Bölüm Fragmanı
Karadayı 1.Bölüm Fragmanı - YouTube
behzat ç yi izliyoruz hala , kuzey güneyide izliyoruz , karadayı olursa iyice dizi manyağı bi insan olurum gibi , ama fragmanlardan kesin izlenmeli gibi duruyor , kuzey guneyde ufaktan sıkmaya başlamıştı..
Bu sezon nasıl yetişcem dizilere bilmiyorum.
Leyla ile mecnun, Behzat ç. , Kuzey Güney, bide Karadayı :D
Artık izleyemediğimi ertesi sabah netten izlerim :D
izleyeceğim tek dizi olacaktı :( lanet pazartesi halı saha maçlarımız var behh
Kenan'ın oynadığı bütün dizileri izledim bugüne kadar...Bunuda izleyeceğim , güzel olacak gibi , Kenan kötü projede yer almaz bence...Ustura Kemal falanda fos çıktı bence...
Yarın başlıyor dizi :)
http://imageshack.us/a/img577/8096/6...2609176100.jpg
geçenlerde beyazıt meydanında dizi setine rastgeldim. Adam harbi yakışıklı yahu :))
geciken adalet adalet değildir sözüyle olaya noktayı koymuşlar :)
Meydanı epey boş bırakmıştı, kutsiler falan türemişti dizilerde :D
Kenan varsa kesinlikle izlenir.
diziyi sallamışlar herhalde :(
1 ekim pazartesi 20:00 başlayacakmış.
fragmanla geçiştiriyorlar dizi. 8 ekim pazartesi gunu
yeni izledim 2 saat sürdü ilk bölüm :D ben beğendim biraz ağır işlesede konu bu sene izliceğim tek dizi olucak :)
ezel'de ömer kumpas'a getiriliyodu bundada babası bakalım ilerde nasıl olcak ilk ezelden alıntı belli oldu
kuzey güney iyice aşk hayatına sardı mimikler sıkmaya başladı , karadayıyı bekliyordum , beklediğimede deydi daha izlemem kuzey güneyi.
bence çok güzel bi dizi olacak.