açılışta silah ateşleniyor mermi komple gidiyor çekirdek kovan hepberaber:)ama dizi kesin tutar;)
Printable View
açılışta silah ateşleniyor mermi komple gidiyor çekirdek kovan hepberaber:)ama dizi kesin tutar;)
benimde hoşuma gitti kuzey güney saçmaladı bu güzel olucak gibi .
Simdi seyrettim baya hosuma gitti. Bu sezonun dizisi olacak gibi.
Kenan i cidden severim ama artik hep ayni roller sikti seyirciyi bu dizide ters kose yapmazsa Kenan biraz populrligini yitirir bence..
güzelmiş güzel....
on numara usta .......
kavga sahnelerinde mahire saldıran adamlar o tuğla fabrikasında biraz çakma çukmaydı hareketler filan:) haricinde illa izlenir zamanla tutar da, ama o pasaj da biraz çakmaydı, biraz daha özen göstermeleri lazım
Güzeldi beğendim ,artık yeni dizim karadayı :) suskunlar'ı izlemiyorum
Dün izleyemedim , indiriyorum şimdi....
güzel dizi, her türlü izlenir. buarada kerkes bi eleştirmen olmuş, herkes bi yönetmen, siz çekin bi görelim dizi nası olurmuş oldu olacak :)))
bu arada o yemek yenilen dansözlü mekan ezelde de dayının gençlik yıllarında takıldığı mekanla aynı yer mıydı?
Ya birde ne olur artik su yazarlar dizide bicaklanan tiplerden masum insanlarin o bicaklari cekmesi olayini kaldirsin. Ben bile ogrendim ulan suc bana kaliyor. O sahneyi gordum daha onceki savmaliklarda eklendi ve boylelikle degistirdim kanali
laa göz var hizan var o kavak gibi herifin yanına yakışacak dalyan gibi bi hatun bulamamışlar mı yaw :D
ayrıca o kız türkan şoraya benzerliğiyle meşhur olmuş bi sitede okudum ablaa resmen bodur piliç :) konuşma desen zaten ağzı gözü ayrı oynuyo :D berguzar abla olmasa izlenmez yani :)
Kenan iyidir izlenir. :)
Kuzey Guney'deki gibi bir babayigit kardesimizin link koymasini siddetle istiyorum her hafta :)