Daha öncede söyledim , yine söyliyeyim , Mahir'in nişanlısı bu diziye hiç yakışmıyor , kızda güzellik desen yok , çekicilik desen yok , oyunculuk desen vasat...Onun yerine daha düzgün birini nasıl bulamadılar anlamıyorum...
Printable View
Daha öncede söyledim , yine söyliyeyim , Mahir'in nişanlısı bu diziye hiç yakışmıyor , kızda güzellik desen yok , çekicilik desen yok , oyunculuk desen vasat...Onun yerine daha düzgün birini nasıl bulamadılar anlamıyorum...
Ve O An Geldi Bakalim Ne Olacak
Ay Yapım Dizide Ezel gibi sürükleyici bir hikaye yaratmaya çalışıyor ama ilki gibi olmaz, Dizinin Kadrosuna Ufuk Bayraktar ve Tuncel Kurtiz gibi oyuncularin girmesi şart, Dalyan Karakteri Çok pasif Kaliyor, Kibar Nazife kurtarici olarak eski dost bahabinda Ramiz Karaeski gibi bir Karakter dizinin kaderini degistirebilir, tipki ezelin 2. sezonunda eskiyi canlandiran sahnelerde oldugu gibi.
Bu aksam kayarmi :)
beyler başlayalı ne kadar oldu kaçırdım da
mahir hakime hanımdan pası aldı ama top cevirirken hakem maçı bitirdi umut var golü atacak mahir :D
Bikaç bölüme Mahir'in kardeşi de gelir askerden :D
ferie sinyali çaktı zaten bu satte ben hakim değilim sen de avukat değil diye ama mahirin derdi başka yoksa feride çok belli ediyo yanık olduğunu
mahirden iyisinimi bulcam der verir :D kim olsa verir hacım
yok yok mahirde aşık olacak. diğer türlü kasar site.. o değilde bu mahirin nişanlısı ne garip kadın ya. ağzına kürekle vurasım geldi.
Öküz gözlü tipin biri. Hiç yakışmamış diziye.
Ayten gibi sözlün olacağına Serra gibi metresin olsun. :D
aynen ya hatun ayar ediyor her gördüğümde beni ses tonudada kötü çoşkun abeyin zamanında olsaydı bu hatun mesleği bırakırdı valla :D
serra da fena hani yani :D
7.Bölüm Part 1
Karadayı 7.Bölüm Part 1 - YouTube
7.Bölüm Part 2
Karadayı 7.Bölüm Part 2 - YouTube
Karadayı 7.Bölüm - Tek Part
Karadayı 7.Bölüm - YouTube
Yukarıdaki posta 2 part olarak koydum. Net i yavaş olanlar için.
Karadayı 8.Bölüm Fragmanı
Karadayı 8.Bölüm Fragmanı - YouTube
hissediyorum aksiyonu :D
Dalyan yanlış bişey söylememiştir inşallah orda mahire:)
Heyecanla bekliyorum
Karadayı 8. Bölüm 2. Fragman
Karadayı 8.Bölüm fragman 2 - YouTube
Karadayı 8. Bölüm 3. Fragman
Karadayı 8.Bölüm Fragman 3 - YouTube
feride hanım street moduna girmiş :D
Klasik hikayeye dönecek. Feride gerçeği öğrenince beni kullandın diyecek mairde hayır seni sevdim diyecek bi ömür peşinde koşacak falan filan...
Pazartesi olsada izlesek :) mahir babasini unutacak bu gidisle Galiba :( ferideye sardi feridede buldu fidan gibi adami asik oldu :)
Atv'de başladı şimdi , izlemeyenler izleyebilirler...Bende izlememiştim şimdi izliyorum...
Karadayı 8.Bölüm 4. Fragman
Karadayı 8.Bölüm Fragmanı 4 - YouTube
Pazartesi gelmek bilmez artık
Yok artık başrolü vuracak değiller.. havaya ateş etmiştir havaya :D
biri şu ayten karısını şu diziden alsın
Ayteni hamamci alir bu gidisle :)
şu replica Türkan şoray inşallah odaya girip herşeyin içine edip bırakmaz
Abi dizi iyi güzel hoşta , yeter artık şu Ayten karakterini atsınlar şu dizidin yahu...Bu kızın sahnesi çıktığında üşenmiyorum yataktan kalkıp ileri sarıyorum...Bu kadar itici bir karakter olamaz...
Bergüzar Korel'e gülmek çok yakışıyor abi yahu , Songül'de çok tatlı , duru bir güzelliği var...Birde bu bölümde Nazif Baba'ya fazla süre verilmedi nedense...Şiş Kazım'ın ölmesi kötü oldu ama yinede çözülecek dava bence...
hatun rol yapamıyor o kadar yapmacıkki :D
Bizim devirin de Kadir Inanir'i bu adam iste... Ayten'se Aysen Gruda'dan da itici.