bence o ayteni hemen degiştirmeliler :D
Printable View
bence o ayteni hemen degiştirmeliler :D
beklenen dizi hakkını verdi wc ye gidemedik Allahtan son zaman reklam koydular.
Kenan Adamın 8 Silindirlisi :D Bergüzar Yakısır Adamıma Ki Öylede Görünüyor O Yer Elması Haketmiyor Sevgili Olurlar bergüzarla :D
suskunlar-kuzey güney- işler güçler-karadayı-kayıp şehir
2, bölüm ne zaman ?
pazartesi günü
dizi çok güzel ,kenan her zamanki gibi yine on numara rolünün hakkını veriyor.
Sonu çok fena bitti , Mahir bu sefer nasıl kurtaracak bakalım...Savcıyada fena kıl oldum bee....
ezelden sonra onun kadar olmasada iyi bir dizi başladı sonunda :) kenan rolün hakkını veriyor senaryo basit ve bilindik biraz ama ilerleyen bölümlerde değişecek gibi.. bakalım yeni bölümü merakla bekliyorum
bu dizi kaç bölüm sürecekmiş senaryo bu şekilde ilerlerse tıkanır bir süre sonra
Bence son sahneden sonra yeni bölümde Mahir babasını hemen gönderir ve savcının görüşeceği kişinin karşısına oturur. Sonuçta o davayı savcı Mahire vermişti. Sıkıntı olmaz...
yarım yamalak baktım, çok saglam gelmedi.
valla ben beğendim , izlemeyede devam edicem :)
Karadayı 1. Bölüm Tek Part
Karadayı - Karadayı 1.Bölüm - YouTube
Karadayı 2. Bölüm Tek Part
Karadayı 2.Bölüm - YouTube
Karadayı 3. Bölüm Fragmanı
Karadayı 3.Bölüm Fragmanı - YouTube
Karadayı 3. Bölüm 2. Fragmanı
Karadayi 3.Bölüm Fragman 2 - YouTube
Küt diye böyle avukat olup içeriye nasıl sızılıyor , böyle abartı olmaz ya
ben rastgele denk geldim evde sabah işe gidince indirdim takip ediyorum hersey güzel gorunuyor sadece nişanlısı işi bozuyor kıza uyuz oldum bodur keklik eyşan nerdesin dedim içimden :D izledikten sonra yürüyüşüm değişti :D
Karadayı 3. Bölüm
Karadayı 3.Bölüm - YouTube
Karadayı 4. Bölüm
Tek Part olanı henüz çıkmadığı için;
Part 1
Karadayı 4.Bölüm Part 1 - YouTube
Part 2
Karadayı 4.Bölüm Part 2 - YouTube
4 haftadir seyrediyorum simdilik aman aman begendigimi soyleyemem .
Şuanlık bi kuzey güney bi leyla ile mecnun değil ama bence çok güzel bi dizi olcak :)
bu bölümden sonra bu dizi patlama yapar , kenan racon ve kafa kesmeye başlar bence :D
Dizide bide iyi bişey olsun, içim karardı 4 bolumdur..
aynen aynen , dünkü bölümde küfür ede ede izledim artık kara ailesi için iyi bişeyler çıksın yani seyirciye bile umut veren bişey yok , adam imzayıda attı bitti gitti gözüyle bakıyorum ben şuan
Karadayı 5. Bölüm Fragmanı
Karadayı 5.Bölüm Fragmanı - YouTube
yusuf idim davut oldum :D
namı diğer kara davut :) bıraksın bu stajyer ayaklarını artık action bekliyoruz :D
5. bölüm ve sonrasında aksiyon başlayacak gibi
senaryı biraz dar gibi :D
Karadayı 5. Bölüm 2. Fragman
Karadayı 5.Bölüm Fragman 2 - YouTube
Foya ortaya çıkacak sanırım.
yavas yavas action geliyor gibi :D mahir kara bakalım nasıl sıyrılacak bu işten
Sonu çok fena bitti bee...Mahir gardiyanları inletir bu bölümde...Hakime hanım Mahire aşık olabilir gibi...
Karadayı 5.Bölüm 3. Fragmanı
Karadayı 5.Bölüm Fragmanı 3 - YouTube
Karadayı 5.Bölüm 4. Fragmanı
Karadayı 5.Bölüm Fragmanı 4 - YouTube
ben böyle bi masaya vurma sahnesi görmedim..
İyi kirdi bardagi:D
dizi daha aksiyon lu hale geldi .kenan yürü be kim tutar seni
bugünkü bölüm düştü mü nete ?
aksiyon yavaş yavaş gelecek gibi gardiyanlar da insan gibi dayak yemedi :) ama savcı açık yakalamazsa iyi
bardak ve dayak sahnesi güzel olmus hakime hanım yavastan yazılıyor stajyere :D çakal turgut ortalık karıstırmaya devam ediyor dizi yavas yavas oturuyor :)