Printable View
Savcı hanım dayanamadı karizmaya
bademcik ameliyatına girdiler
Karadayı 12. Bölüm 2. Fragmanı
Karadayı 12.Bölüm Fragman 2 - YouTube
Bu bölüm her şey açığa çıkıcak gibi. Mahir o tıfıl kızdan da ayrıldı önü açık :)
işler karışıyor. Şu komiserde çok çakal bakalım onunla ne yapacak. Gerçi enişte kontenjanından yırtabilirler. :D
Karadayı 12. Bölüm 3. Fragmanı
Karadayı 12.Bölüm Fragman 3 - YouTube
feride öğreniyo galiba eve geldiğine göre. Yalnız klasik dizilerdeki gibi beni kandırdın diye tribe girmitecek galiba.
bir an önce gelsede izlesekkkk
Vuralin asilmasi ve ceza evi sahneleri cok duygusal insanin ici aciyor :(
Bu dizilerde handan 1 turgut 2 gicik oldugum kisilerden bir kasik suda bogacagim :)
Kenan cok pis bakti:D
şimdii turgut düşünsünn hahahaha :D
ohh mahirime :D yönetmen kestik demesine ragmen devam eder bunlar :D
yok hacım ayten Ayrı mal cemre ayrı handan apayrı :D
link varmı son bölümü kaçırdım ?
Karadayı 12.Bölüm Part 1
Karadayı 12.Bölüm Part 1 - YouTube
Karadayı 12.Bölüm Part 2
Karadayı 12.Bölüm Part 2 - YouTube
şimdi izliyorum.
Karadayı 13.Bölüm Part 1
Karadayı 13.Bölüm Part 1 - YouTube
Karadayı 13.Bölüm Part 2 (Eklenecek)
http://www.youtube.com/watch?v=MRqiOWvk-FU
14. Bölüm Fragmanı
Karadayı 14.Bölüm Fragmanı - YouTube
feride şadoğlu şad olup gülemedi gitti arkadas :D annesinden tiyo alınca yıkıldı garibim
tek part
Fena karışcak ortalık bu bölümde galiba. Herşey ortaya çıkıyor anlaşılan.
yok artık ya , asılacakmı yani mahirin baba..
Ne olacağı belli , Nazif baba tam asılacakken araya 8 dakikalık bir reklam girecek ve reklamdan sonra 3-5 sn geçirip dizi bitecek...Klasik Türk dizisi işte :)
ortalık karışacak yine sanırım bu bölümde bazı konuları bitirip yeni konulara geçilmeye başlanacak.
İlk bölümden başladım izlemeye 6. bölümdeyim seri izlemesi çok daha keyifli oluyor :)
Ben bir tek neyi sevip neyi sevmediğimi bilirim. Böylece hasimlarım beni seçer
13. bölümde dükkana mektup geliyor ya akşam 6da şurda ol falan. Mektup Mahir'in eline geçtiğinde sabahtı adliyeye yeni gitmişti daha. Taksiye atladı gitti akşam 6 oldu. Nereye çağırdılar bu adamı 10-12 saat yol gitti anlamadım :)
Yanlis hatirlamiyorsam kart sabah geldi avukatin ofisine gitti cirak avukat adliyeye geldiginde feride ile ogle yemwgi yiyeceklerdi sonrasindada basti gitti..hava 4-5 gibi karariyor artik :)
Bu diziyi kimse seyretmiyor heralde .
dizi harika... herhalde babayi kurtaracak, mamafaki savci bos durmucak gibi duruyo...
3 bölüm geriden ve internetten gidiyorum. başka türlü tvde reklam eşliğinde bitmez bu dizi..zaten kalp dayanmaz..2 bölüm izliyorum en olmadık yerde bırakıyorum ohhh kafa temiz...14. bölümdeyim kız sınıftan çıktı kapattım...mis mis önümüzdeki hafta yayınlansın devam ederim kaldığım yerden :)
osmanlıca cümleler çok havada durmuş, habire lakin lakin
Dizi çok iyi bence şuan izlediğim en sürükleyi,ci dizi.
ayten de nedir abi ya. vallahi fena gıcık oldum. fırıncı küreğiyle ağzının orta yerine çakıcan.