mamafi cancazim lakin turgut savcinin cok kullandigi ve guzel sozler :) adamda ne cakal cikti arkadas hic yas tahtaya basmiyor:) mahiri icisleri adami sanmalrida ayri hava katti
Printable View
mamafi cancazim lakin turgut savcinin cok kullandigi ve guzel sozler :) adamda ne cakal cikti arkadas hic yas tahtaya basmiyor:) mahiri icisleri adami sanmalrida ayri hava katti
dar ağacından alıcaklar nazif babayı sanki ;)
bu adam g klasse'ye biniyo, hem de amg emmoğlu! Allah etmesin araca bi inişi binişi var, kafayı yersiniz. öyle mi karizma olur! :)
Link lutfen..
Tesekkurler...
Aytennn.. Nefret ettirdin kendinden :D
Hafiften baymaya başladı artık bu dizi , olaylar çok ama çok ağır işliyor...Ayten olacak tipsizin böyle bir pislik yapacağı belliydi zaten...
Şimdi 16.bölümün fragmanını izledimde , iyice klasik anane dizisine dönmeye başlıyor dizi sanki...İnşallah yanılırım...
aytenı karadayıdan,handan hanımıda kuzey güney den çıkarsınlar artık resmen eziyet ediyolar ya
mahir busefer ayteni :)
lan bu savcı tam bi yurt çocuğuymuş :)
seviyorum desin mahirde artık hatun eridi bitti dayanamıyorum bu haline
17. Bölüm Fragmanı (Yeni) | Karadayı
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
19. bolum mahir kara hapısten cıkıyo butun heyecan bıttı bende
Valla o kadar sıktıki son 20 dk'sını bile izlemedim...
Kusura bakmayın evde tadilat var yetişemiyorum son zamanlarda dizilere :)
Karadayı 17.Bölüm Fragman 2 - YouTube
bakalım bugun neler olacak heycanla bekliyoruz :)
Sizce nazifin kalemini kiricakmi feride ?
Bence asarlar feride tum geregi ogrenir mahirle birlik olup kendi babasiyla savasir komiser yasin de iyi polis olur zaten iki sezon olarak planlamislar ezel gibi
aga bu nedir ya?
iyice aşk dizisine döndü be ya
Aynen suan tv acik ama sadece dinliyorum hic bir atraksiyon yok
Bende sogumaya basladim Kayıp Şehir daha heyecanli
bu hakime hanım çok güzel bir kadın
ufaktan heyecan yaptırdılar öle geçti.
ya otu kobu çözüyo bu mahirle feride hala nasıl şu savcıdan şüphelenmiyolar anlamıyorum ya bu kadar abartmaya gerek yokki bence yakında coflar bu dizi
çok ağır gidiyor sıkmaya başladı 2 3 bölümdür
diziyi izlemiyorum ama yandaş medyanın şerefsizliklerinden bıktım ATV Allah belanı versin Atatürkümüzün imzasını silmeye çalışmışlar!
Karadayı - Atatürk Sansürü HD - YouTube
19. bölüm fragmanıçıkmış, serra turgut hakkında konuşcakmış feride ile.
Baydı iyice bu dizi , iyice ev hanımı dizisi oldu...
Fragmana bak , bir bölüm sonrada , seni uzaktan sevmek aşkların en güzelini yapıştırıp ayrılırlarsa hiç şaşırmam...Dizinin senaryosu sıkıntılı beyler...
hakikaten ask filmine döndü kış gününde izleniyor genede :D