Başta tutmaz , uzun soluklu olmaz demiştim ama dizi çok fena bir hale geldi , yeni bölümü merakla bekliyorum...
7. Bölüm Fragman
Karadayı 7.Bölüm Fragmanı - YouTube
Gün geçmiyor ki yeni bir fragman daha çıkmasın.
Karadayı 7.Bölüm Fragman 2 - YouTube
Buda internet özel miş;
Karadayı 7.Bölüm Fragman İnternet Özel - YouTube
Git gide olaylar kızışıyor ancak hala elle tutulur bi ilerleme yok kanımca dizide. Hla rolantide gidiyorlar hafif hafif dozajı artırıyorlar her bölüm. Ama bi patlarsa fena patlayacak alıp götürecek gibi![]()
Pek inandırıcı gelmedi ama linkler aşağıda
Yeliz Öney dizinin kadrosuna dahil oldu
Mahir'in kardeşi askerden dönüyor!
Hadi assolist neyse de, askerden gelen kardeş falan çok saçma olur. 6 bölümdür lafı bile geçmedi şimdi hop asker geldi![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Ve O An Geldi Bakalim Ne Olacak
Ay Yapım Dizide Ezel gibi sürükleyici bir hikaye yaratmaya çalışıyor ama ilki gibi olmaz, Dizinin Kadrosuna Ufuk Bayraktar ve Tuncel Kurtiz gibi oyuncularin girmesi şart, Dalyan Karakteri Çok pasif Kaliyor, Kibar Nazife kurtarici olarak eski dost bahabinda Ramiz Karaeski gibi bir Karakter dizinin kaderini degistirebilir, tipki ezelin 2. sezonunda eskiyi canlandiran sahnelerde oldugu gibi.
mahir hakime hanımdan pası aldı ama top cevirirken hakem maçı bitirdi umut var golü atacak mahir![]()
ferie sinyali çaktı zaten bu satte ben hakim değilim sen de avukat değil diye ama mahirin derdi başka yoksa feride çok belli ediyo yanık olduğunu
mahirden iyisinimi bulcam der verirkim olsa verir hacım
yok yok mahirde aşık olacak. diğer türlü kasar site.. o değilde bu mahirin nişanlısı ne garip kadın ya. ağzına kürekle vurasım geldi.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)