techturkey deniz turları düzenlensinmaşallah gurur verici bir çalışma
bunun arkasında ne wakeboard yapılır haa. Ne bacak kalır ne kol kalır.
Tebrikler. Benim tekne 3 şiddetindeki havada 20 mile çıktığı zaman koltukta taş düşürecek gibi oluyorum pilot arkadaşlar bayağı yorulmuşlardır heralde her ne kadar amortisörlü koltuk olsada altlarında.
IN BOOST WE TRUST
Valla gurur duydum kardeşim, hem yapılan işten hemde içinde senin olmandan. Bunun yanında sanırım armatörlükte yunanın kaptırdığı koltuğada yavaş yavaş Türkiye gelecek gibi. Buda başka bir temennim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tebrikler valla, şöyle dğeişik spor dallarında başarılar olunca insana farklı gurur kaynağı oluyor gerçekten de
Tekne belli noktalardan geçiyordur rota üzerinde. Ona göre süre hesaplamaları yapılıyordur. Hemen hesaplanmaz. bide seneliktir genelde bu tür raporlar. Dünya üzerinde bir sürü test ve derece yapılıyor. Bütün bunların gün gün yayınlanması zor. Bir sürü sınıf bir sürü mesafe ve rota var.
Edit: Mert açıklamış zaten.
IN BOOST WE TRUST
tebrik ederim tüm takımı kardeşim çok eğlencelidir eminim tam yolda kaç mil görüyo şimdi bu![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tebrikler gurur duydum
ama denizin ustunde o suratlerde uzun sure dayanabilmek gerçekten çok zor
150 4 zamanlı makine ile hafif dalgalı denizde tam gaz gezsem içim dışıma çıkıyor o suratleri düşünemiyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
alper abi sürat teknesi var bizde çok şükür biliyoz nası hissettirdiğini 80km görüyo bizdeki 140km çok ciddi bi rakam hata kabul etmez valla çok güzel keşke binebilsek bizde![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)