Tebrikler :)
Printable View
Tebrikler :)
süpersiniz
Koltuk yok, yarım dayanmalık bir şey yaptık. oturmuyorlar.
İki tip tekne'nin farklarını şöyle anlatayım; Katamaranın sürtünmesi daha fazladır, Ortadan geçen hava yüksek hızlarda havalanmasına sebep olabilir, katamaranın ağırlığıda monohull'a göre 2 kat artıyor. Fırtınada katamaran daha iyi gider, daha stabildir. ama hız konusunda monohullar daha başarılıdır.
Denizcilik ile bir ilginiz varmı? teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Tebrikler, gurur verici.
Bende neden ayak parmağı kırıldı birinin diye soruyordum. Ayakta dururken tabandan aldığı darbeden dolayı galiba.
Bi de koltuk olmaması ilginç çok yorucu olmuştur heralde. XSR48 de adamlar amortisörlü koltuk kullanmışlar.
Çocukluğumdan beri bolca uğraşırım "hobi olarak" yerel yarışlara katıldım, 10 metrelik bir thunder teknem artı 2 adet v6 efi 225 lik merc lerim var, son zamanlarda boyutları büyütüp diesel e geçesim var. Kısacası amatör olarak uğraşıyorum.
Şimdi oldu, bu tipte teknede 70 knot ve üstü hızlar düzgün bir koltuk olmadığı sürece bel ve sırt ağrısı bol olur.
Katamaranın durumu ***** fakat açık deniz denemeniz olduğu için merak ettim, umarım daha iyi başarılara demir alırsınız. tekrar maşallah.
helal olsun ya tebrikler :)
teşekkürler arkadaşlar :)
Koltuğa gerek duymadılar ama pişman olmuşlardır sanırım :D
xsr48 harika bir tekne.
Bende bizim rakibi koyayım tnt48 :D
http://www.metamarine.it/html/tnt-48-replica.cfm
valla harika, dahada hızlı tekneler düşünürseniz yardımcı olurum :)
teşekkürler tekrardan :)
tebrikler kesin 2jzgte var :D
Abi maşallahh ellerinize sağlık :) bende diyordum uzun zamandır nerelerdesın meğersem turkıye ıtalya gazlıyormussun :D
Bugun tv de mehmet taşanyürekin3-5 ay önce katıldıgı bir programda bu projeyle ilgili anlattıklarını dinlemiştim.hepinizi tebrik ederim..saglam proje..mehmet abi ye selam..
helal olsun tebrikler...
Tebrik ederim helal olsun
Tebrikler...
tebrikler gerçekten denize gönül vermiş insanları görmek gurur verici ayrıca bende deniz bağımlısıyım.Okadarki askerliğimi denizci olarak yapmak için devreye tanıdıklarımızı sokmuştuk tcg oruçreiste o.s.t tatbikatına katıldım 9 ülkede açık denizler okyanuslar dahil eğitim aldık tatbikatlar yaptık gönüllü olarak yapılcak birşeyler olursa katılmak isterim
bravo tebrıkler ..
tebrikler. konu ne olursa olsun türk bayrağını gururla dalgalandıran herşey beni onure ediyor!
ellerinize, emeklerinize, ve vatanseverliğinize sağlık! örnek olur inşallah :icon_tup:
tebrikler bizleri gururlandırdığınız için :)
helal olsun