tebrikler gurur verici..
Printable View
tebrikler gurur verici..
tebrikler bayrağımızın dalgalanması gurur verici
Helal olsun tebrikler.. :)
Tebrikler başarılar :)
Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim:)
Arkadaşların valantino adınta motoryatı var 500 hp ona hızlı diyordum 6000hp baya bi hızlı :D
denizde roll var dediler geldik......:D
Tebrikler Mert gurur verici bi olay cidden.
helal valla
Trim ayarıda gaz ayarı gibi anlık mı yapılıyor yoksa sürekli aynı trimde mi gidiliyor. Ben hızlı giderken dalgaya göre sürekli trimle oynamak zorunda kalıyorum burnu dalgadan çıkınca bassın diye. Tabi bizimkiler paraşüt bunlara göre. Videodaki denizde benim tam yol gitmem imkansız. Ya güvercin takla ya da karinayı kırarım.
http://a1209.hizliresim.com/11/7/crjjj.jpg
bu sponsorlarla sizin sırtınız yere gelmez..
Başarılarınızın devamını Cenab-ı Hak dan Niyaz Ederim..
tebrikler
(karşıyaka-konak arasındaki halimi düşünüyorum benden uzak dursun deniz bana göre değil)
Tebrik ederim, başarılar...
herkeze iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Çok mutlu olduk.
21 metrelik teknede surface drive aktarma eski tip, trim ayarı yok. yanda iki tane büyük flap ile trim yapılıyor.
Metamarine de otomatik, bilgisayar kontrollü trim var, kendi ayarlıyor alet. Tekne virajda yattığında flapları falan da ayarlıyor hatta.
Yeni bir tekne yapalım size, alt yapı tnt46 corsa yarış teknesinden, üst tasarımı gösteremiyorum şimdi ama oldukça iddalı iyi bir tasarım. Böyle boş olarak alabilirsiniz yada donanım listesi şöyle:
Motor gamımız: lamborghini, man, isotta fraschini, mtu
aktarma sistemleri: metamarine (tnt48 deki sistemlerin aynısı), reggiani (ferrari & alfa romeo ya araba yapan köklü bir firma)
pervane: metamarine veya silprop (f1 teknelerinin pervanesini yapan firma)
Bunlardan istediğiniz kombinasyonu oluşturup teknenizi alabilirsiniz :D
abi hemen yakalamışsın :D
teşekkürler :)
tebrikler böyle bi başarı elde etmeniz güzel süre ne kadar acaba :)
Tebrikler :)
maşallah helal olsun :)
Tebrik ederim.Helal olsun
Tebrikler...