ben tek kapıdan sıkıldığım için almayı düşünüyorum a250 sport versiyonunu araştırdım baya hem donanım olarak baya dolu performasıda çok güzel 211 hp bide sanırım artık a serisi kabuğunu aştı bununla eski tipsizliği yok gayet başarılı bi araç bence
yeni A serisinin tasarımı baya güzel hatta sport olan detayları fln çok hoşuma gitti.
yeni 1 serisini bende sevemedim önü çok tipsiz duruyor ne yaparsan yap beğenemiyorum m paket de kesmedi beni. bmw yi severim ama yeni 3 kasadada aynısı sevemedim.
merso da söyle bir şey dikkatimi çekti;
a 180 cdi manuel olan 80 kw gücünde 1.6 litre motor kullanıyor
a 180 cdi 7g otomatik vites olan 80 kw gücünde 1.8 litre motor kullanıyor.ne alaka ki?
ama yakıt değerleri çokk çok iyi
Mercedes-Benz Türk - Sürüş sistemi ve şasi - Dizel motorlar
e60 535d & THE A45 AMG
bana göre mercedes her zaman bmw den bir tık yüksekdir bir tık daha iyidir.
yakıt değerleride kombine diyor yani ortalama yakıt değeri (şehir içi/şehir dışı)
bilhassa şehir içi değerleri nedir bu önemli.. kombine 4 civarı yakan bir araç şehir içi 6 civarı yakar diye düşünüyorum tabi gene iyi bir rakam..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sen gidip, ucu ucuna bmw'ye binebilirsin. ama unutmamakta fayda var, önemli olan arabayı almak değil, onu yürütebilmektir. ortalama bir bakıma 1 milyar civarı para vermek sana koyacaksa, o arabayı alma daha iyi. bana göre bu tarz premium marka araba alacak kişilerin, cebinde parası olmalı. ondan dolayı orta dolulukta bir 1 serisine 75000 veren adam için 10000 tl çok para olmamalı.
internette görüyoruz, tomarla c180 satılık. neden, çünkü adam onun yakıtına yetişemiyor, bakımını yaptıramıyor. almakta ne var, elinde bir miktar peşinat olduğu zaman, kredi ile c180'i ortalama 80000-90000 civarına alırsın. olay, ufak bir bakımda, kazada, belada cebinden çıkacak paranın, senin belini bükmemesi ya da olay c180 gibi arabaya lpg takmadan gezebilmek.
ondan dolayı, evet mercedes, bmw'ye binecek adam ucu ucuna araba almamalı.
Bende boş moş Mercedes alırım ama bakım ve yürütmemaliyeti beni aşar gibi. Ki önemli olan keyifle binebilmek onun içinde para lazım yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)