Konunun Üzerİnden 1 yil geÇİcek nerdeyse bugun e devletten yerİmİ ÖĞrendİm hakkimiza hayirlisi artik...
TopÇu ve fÜze okulu / ankara polatli / 04 - 11 - 2013
Printable View
Konunun Üzerİnden 1 yil geÇİcek nerdeyse bugun e devletten yerİmİ ÖĞrendİm hakkimiza hayirlisi artik...
TopÇu ve fÜze okulu / ankara polatli / 04 - 11 - 2013
Allah gönlüne göre versin,hayırlısı olur inşallah..
Komando olarak askerlik yapmak herkese nasip olmaz derler,büyük gurur verici bir şey ama zordur,sabır ister.
Olmaman iyi olmuş boşver,ben 2006 da yeni foçadan hakkari çukurcaya gitmiştim,güzel,zor ve bol anısı olan bir askerlik geçirmiştim,full atraksiyonlu bol çatışmalı :D
Ama şu gün 7 kat düşmanım yeni foçaya düşse yeminle üzülürüm :)
üstad selam..
2003 te izmir yenfocada acemilik yapmıştım. ordan bitlise gittim. ama hiç yerimde durmadım :D habire operasyon van-muş-siirt üçgeninde gezindik :D
komandoluk eğitim olarak gerçekten zordur. her insan yapamaz.. bizde kac tane eleman eğitim esnasında refüze oldu bilemezsin...
çok anın olur,, güzel günlerin olur... ama kendimden örnek vereyim,, geldikten snra 2-3 ay tedavi gördüm (psikolojik olarak) askerde yaşanan her olayı medya göstermemekte buna inan !! ne çatıişmalar ne olaylar saklanır, dışarıya bildirilmez !!
senin atandığın yere gelirsek,, ankara genel olarak zor bi yer derler.. tüm komutanlar vs orda olduğu için elin selam vermekten hiç aşağı inmez,, giyim kuşama dikkat edin vs derlerdi.
hayırlısı olsun inş.. geldikten sonrada duygularını yazarsın buraya aradaki farkı daha iyi anlarsın.. bi tavsiyem olcak,,, mecbur olmadıkça izin kullanma.... sonradan o 20 gün bile sana ilaç gibi gelir buna inan :icon_tup:
tşk
Rıdvan..