Babamla beraberim, 30 seneyi geçkin beyaz eşya sektöründeler daha da geliştirmek istiyorum ama şu şartlar ve piyasanın durumunu düşünürsek yerimizde saymaktan başka bişey yapamıyoruz, buda beni işten soğutuyor düzgün maaş+ssk felan bi işe girmek şuan daha cazip geliyor .
ride or die
walla allah nazardan saklasın bi arkadaşım riske girdi babasıyla çayocakları vardı gitti 15 lira kredi çekti mekanı komple elden geçirdi fastfood öğlemeğine çevirdi
şu an ciro bazında 3e katladı eskiye göre malzeme ve eleman yetiştiremiyorlar
bazen riske girmek şart bizim yaşlar için hata payı var hala
insanıların sevmediği işlerde çalışmasının en önemli sebeleri arasında,para,eğitim sistemi,baba mesleğine devam...vs..sıralayarak gidebiliriz.çoğumuz henüz kendimizi tam anlamıyla keşfedemeden bir hayat karmaşası daha çok nasıl kazanabiliriz de istediğimiz evi,arabayı,yazlığı..vs..alabiliriz derdine düşüyoruz.her sabah işine sevmeden giden bir insan bu saydıklarıma veya daha çoğuna sahip olsada, birşeylerin eksikliği ve huzursuzluğunu yaşamaya mahkum oluveriyor. gerçek olan,bir çoğumuz bunu farkettiğimizde radikal kararları alacak cesaretimiz olmayışıdır.bunun başlıca nedenide iyi kötü kurduğumuz düzendeki artılarımızı kaybetme korkumuz olduğunu düşünüyorum.
Bizimde kendi işimiz ama bende mutlu değilim bir türlü sevemedim şu muhasebe işini
mesleğimi seviyorum ama şuan bulunduğum pozisyonu sevmiyorumama burda bulunmadanda yukarı çıkılmıyor.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bu zamana kadar sevdiğim bi işte calısmadım ki hep sevdiğim işe referans olsun diye benzer işlerde calıstım ama yok bi turlu o işe ulasamıyorum ve cuma gunu isten cıktım 1 haftadır işsizim napcam bilmiyorum bence cok mutusuzum![]()
![]()
öğrenci gibisi yok birader kafama edeydim bi halt var gibi 4 yılda bitirdim okulu lan salak uzatsana yat ne güzel
iyide olsa kötüde olsa başka iyi seçenek yoksa en iyi iş şu an çalıştığınız iştir, işsiz kalmak çalışmamak daha kötü, ortam iyi değil çalışın işiniz varken
körler sağırlar
babamın yanında çalışıyorum mutlu değilim bankalara bşavurdum b.k çıkmadı. galiba askere gidene kadar plastik işine devam. fak dı siyestem.
çok güzel lojistik sektöründe pozisyonlar vardı bana göre askerlik yüzünden olmadı bazı bankalar yine askerlik yüzünden onlar dak açtı olabilecek işlerdi.
askerliği yapalım arkasından sonra yüksek ve daha güzel bir sektör pozisyon olur diye umuyorum.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)