User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
150 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: sevmediğiniz bir işte çalışmak..

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler herşeye yarı yarıya ortak, büfeişi, ama kaliteli lüx tasarımlı büfe işine kendine güvenene delikalı varsa,
    beraber girişelim.

Öğretmenlik mesleğimi bırakıp on numara para kazandırır bu iş ...

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poff bende işimden hiç memnun değilim hazırbeton sektoru en son çalışılması gereken sektor sanırım

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gastronomi gibi herkesin bayıldığı bir bölüm okudum ama gram mutlu değilim,yapmak da istemiyorum.. Ne yapacağımı da bilemiyorum açıkçası.. İşletme okuyorum AÖF, bir de MBA düşünüyorum

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah 8:30 aksam 20:00
    bayramın son gunleri
    yılbasının ertesı günü
    yıllık izin yok parası yok!...
    asgari geçim parası yok!...
    Senelik izin yok!..
    Çaldıklarım ile maaşım 5000 tl çok mutsuzum..

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile işletmesi b.ka sarar benim kanım bu yönde . Baba ile veya tanıdık akraba bilmem ne ile ortak iş yapılmaz. Ben 8 sene bir fiil baba ile çalıştım ; evde bile iş konuşuluyordu , yetti .. İşi de evide ayırdım hatta memleketi bile ayırdım , maaşım belli , eve gidince kafayı yastığa koyunca uyuyabiliyorum..
    Yok vergisi , stopajı , ssk maaş uğraşılmaz çalışan ile patronluk bana göre değilmiş..

Herkes evlenmeden mutlu olduğu şeyi yapsın sonra o riski göze alamayacağı için takılıp kalıyor..

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de işimin patronuyum. Çalışanım falan da yok. Ama stresi gerçekten çok. Senede yoğum 6 ay çalışıyorum topladığın zaman. Geri kalanda tahsilatla geçiyor. Tahsilat kısmı daha problemli stresli.
    aynen işimin patronuyum ben de, çalıştığımız işin parasını direkt alsak çok daha güzel olacak, ama bi maaşlı olmak isterdim, iş olmasa bile derdin yok para her türlü geliyor , aylık gelir sabit olunca kredi de çekersin , rahatça bi borca da girersin sıkıntı yok,

ama işinin patronuysan , ne kadar iş o kadar köfte, iş yoksa para da yok çok sıkıntılı

haizin konusuna gelince,

zafer bayramıydı cumhuriyet bayramıydı tatil oldu falan diye bişey yok
    yılbaşında da izin yok
    sadece bayramlarda tatilimiz var o da ilk iki günü, cumartesileri de full çalışıyoruz pazarları boşuz sadece, çoğu zaman zararla kapatıyoruz, no izin, no erken çıkış, no sabit gelir

edit: iş sevdiğim iş olacaksa, araçla ilgili bişeyler olsa köpek gibi seve seve yapardım valla, bi tuningshop, bi kaplama, cila mekanı, ne biliyim otomobille alakalı bişey olsa seve seve yapardım ama grafikerlik+baskıcılık da kötü sayılmaz pek

en zor ve en sevilmeyen iş babayla çalışılan iştir babasıyla çalışmayan işimi sevmiyorum demesin bence
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işimi seviyorum vardiyalı çalışmama rağmen ama illaki huzur bozan sivri tipler çıkıyor adamı işten soğutuyorlar düzen bozmak için ellerindne geleni yapıyorlar.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işimden memnunum ... biliişim sektörü ...

hatta biraz karakterim gereği , kafakopartmayı severim , şuan yaptığım işle de bununla alakalı olduğundan hemen alışıverdim
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turizm sektöründe çalıştım öğrencilik yıllarımda otel restaurant vs yapılacak gibi değil sıktım kendimi öğretmen oldum. allaha şükür işimi seviyorum aldığım para yaptığım iş belli. tek sıkıntı yukarı kademenin amirlerin gereksiz evrak düşkünlüğü raporun raporunu yazıyorum arkadaş böyle manyaklık olmaz ki

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf babamla çalışmamak için gittim yetenek sınavına hazırlandım istediğim bölümü kazandım rahatladım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamu mensubuyum.İşimi seviyorum ama manevi olarak kaybım var.Mutsuzum.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turizm otelcilik son sınıf okuyorm ama aklımda 2 senedir otomotiv var... bende pişman olucak gibiyim...
    SM PERFORMANCE

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turizm otelcilik son sınıf okuyorm ama aklımda 2 senedir otomotiv var... bende pişman olucak gibiyim...
    Bende turizm mezunuyum, turizm okuyorsan allah başka dert vermesin dostum
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende turizm mezunuyum, turizm okuyorsan allah başka dert vermesin dostum
    Hangi bölüm okuyorsunuz hangi bölümde çalışıyorsunuz bilmiyorum. 2005ten beri turizmdeyim. Otel Yönetim, Önbüro, Resepsiyon zevkli bir iş. Özellikle genç ve eglenmeyi seviyorsan en iyi iş. İş arkadaşların yada işverenle durumunu bilemicem ama yinede iyi sektor

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf babamla çalışmamak için gittim yetenek sınavına hazırlandım istediğim bölümü kazandım rahatladım.
    keşke bende ole yapaydım.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen işimin patronuyum ben de, çalıştığımız işin parasını direkt alsak çok daha güzel olacak, ama bi maaşlı olmak isterdim, iş olmasa bile derdin yok para her türlü geliyor , aylık gelir sabit olunca kredi de çekersin , rahatça bi borca da girersin sıkıntı yok,

ama işinin patronuysan , ne kadar iş o kadar köfte, iş yoksa para da yok çok sıkıntılı

haizin konusuna gelince,

zafer bayramıydı cumhuriyet bayramıydı tatil oldu falan diye bişey yok
    yılbaşında da izin yok
    sadece bayramlarda tatilimiz var o da ilk iki günü, cumartesileri de full çalışıyoruz pazarları boşuz sadece, çoğu zaman zararla kapatıyoruz, no izin, no erken çıkış, no sabit gelir

edit: iş sevdiğim iş olacaksa, araçla ilgili bişeyler olsa köpek gibi seve seve yapardım valla, bi tuningshop, bi kaplama, cila mekanı, ne biliyim otomobille alakalı bişey olsa seve seve yapardım ama grafikerlik+baskıcılık da kötü sayılmaz pek

en zor ve en sevilmeyen iş babayla çalışılan iştir babasıyla çalışmayan işimi sevmiyorum demesin bence
    ne iş yapıodunuz sankı kuyumculugu tarıf eder gıbısınız aynı sorunlar var bende de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanıların sevmediği işlerde çalışmasının en önemli sebeleri arasında,para,eğitim sistemi,baba mesleğine devam...vs..sıralayarak gidebiliriz.çoğumuz henüz kendimizi tam anlamıyla keşfedemeden bir hayat karmaşası daha çok nasıl kazanabiliriz de istediğimiz evi,arabayı,yazlığı..vs..alabiliriz derdine düşüyoruz.her sabah işine sevmeden giden bir insan bu saydıklarıma veya daha çoğuna sahip olsada, birşeylerin eksikliği ve huzursuzluğunu yaşamaya mahkum oluveriyor. gerçek olan,bir çoğumuz bunu farkettiğimizde radikal kararları alacak cesaretimiz olmayışıdır.bunun başlıca nedenide iyi kötü kurduğumuz düzendeki artılarımızı kaybetme korkumuz olduğunu düşünüyorum.
    bu kadar güzel özetlenebilirdi ancak,

aklımdan geçenleri yazmışsın,

ben de yazacaktım uğraşmaktan kurtuldum, teşekkür ederim

kendini tam olarak keşfetmek, kendini bilmek kilit nokta bence,

yapmaktan zevk aldığın bir şeyden para kazanmak lazım, yoksa adı çalışmak değil bence, diğer türlü vücudunu veya beynini kiralıyorsun başka biri veya kurum için, ....... dan farkı yok gibi

not: bende mutsuzum ama umudum var
    Grow up! this is just a car

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    masa başında olmayı isterim hep,pc olacak önünde evraklar gelip imzalıcaksın falan
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma tüküriyim üniyi bırakıpta babama yardım ediyim adamın bana ihtiyacı var boşa masraf yapıyo tonlarca dedim sıçıyım ogünkü aklıma bugun olsa 1kez daha düşünmez okumaya devam ederim..

2005ten beri babamla calısıyorum 25yasındayım yaşlandım ruhende bedenende yemin ederim.Elemana sinirlenir sana patlar,müşteriye sinirlenir sana patlar..Ama baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz..Ufacık faydam dahi dokunuyosa ne mutlu bana(klasik baba tabi hiçbirfaydam dokunmuyo o ayrı dava yaa..) neyse..

gonul ısterde kosturup ettıgım bır ıs sahıbı olıyım severek kovalayarak ama işte dıyemıyosun ben senın ısını yapmak ıstemıyorum dıye adam gelmıs 60yasına zaten nerdeyse e oglu olarak sen cıkmıcaksında sokaktakı adamamı bırakcak işi..Amaan uzar gider işte..Herkes keşke istediği mutlu oldugu ıste calısabılse..Gene cok sukur en azından almancılar gibi yılda sadece 10-15gun gelmıyorum vatana istediğimde ordayım heralde bu şekilde olmasaydı hepten kafayı yerdim..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)