Beyler herşeye yarı yarıya ortak, büfeişi, ama kaliteli lüx tasarımlı büfe işine kendine güvenene delikalı varsa,
beraber girişelim.
Öğretmenlik mesleğimi bırakıp on numara para kazandırır bu iş ...
Beyler herşeye yarı yarıya ortak, büfeişi, ama kaliteli lüx tasarımlı büfe işine kendine güvenene delikalı varsa,
beraber girişelim.
Öğretmenlik mesleğimi bırakıp on numara para kazandırır bu iş ...
Gastronomi gibi herkesin bayıldığı bir bölüm okudum ama gram mutlu değilim,yapmak da istemiyorum.. Ne yapacağımı da bilemiyorum açıkçası.. İşletme okuyorum AÖF, bir de MBA düşünüyorum![]()
sabah 8:30 aksam 20:00
bayramın son gunleri
yılbasının ertesı günü
yıllık izin yok parası yok!...
asgari geçim parası yok!...
Senelik izin yok!..
Çaldıklarım ile maaşım 5000 tl çok mutsuzum..
Aile işletmesi b.ka sarar benim kanım bu yönde . Baba ile veya tanıdık akraba bilmem ne ile ortak iş yapılmaz. Ben 8 sene bir fiil baba ile çalıştım ; evde bile iş konuşuluyordu , yetti .. İşi de evide ayırdım hatta memleketi bile ayırdım , maaşım belli , eve gidince kafayı yastığa koyunca uyuyabiliyorum..
Yok vergisi , stopajı , ssk maaş uğraşılmaz çalışan ile patronluk bana göre değilmiş..
Herkes evlenmeden mutlu olduğu şeyi yapsın sonra o riski göze alamayacağı için takılıp kalıyor..
aynen işimin patronuyum ben de, çalıştığımız işin parasını direkt alsak çok daha güzel olacak, ama bi maaşlı olmak isterdim, iş olmasa bile derdin yok para her türlü geliyor , aylık gelir sabit olunca kredi de çekersin , rahatça bi borca da girersin sıkıntı yok,
ama işinin patronuysan , ne kadar iş o kadar köfte, iş yoksa para da yok çok sıkıntılı
haizin konusuna gelince,
zafer bayramıydı cumhuriyet bayramıydı tatil oldu falan diye bişey yok
yılbaşında da izin yok
sadece bayramlarda tatilimiz var o da ilk iki günü, cumartesileri de full çalışıyoruz pazarları boşuz sadece, çoğu zaman zararla kapatıyoruz, no izin, no erken çıkış, no sabit gelir
edit: iş sevdiğim iş olacaksa, araçla ilgili bişeyler olsa köpek gibi seve seve yapardım valla, bi tuningshop, bi kaplama, cila mekanı, ne biliyim otomobille alakalı bişey olsa seve seve yapardım ama grafikerlik+baskıcılık da kötü sayılmaz pek
en zor ve en sevilmeyen iş babayla çalışılan iştirbabasıyla çalışmayan işimi sevmiyorum demesin bence
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
işimi seviyorum vardiyalı çalışmama rağmen ama illaki huzur bozan sivri tipler çıkıyor adamı işten soğutuyorlar düzen bozmak için ellerindne geleni yapıyorlar.
turizm sektöründe çalıştım öğrencilik yıllarımda otel restaurant vs yapılacak gibi değil sıktım kendimi öğretmen oldum. allaha şükür işimi seviyorum aldığım para yaptığım iş belli. tek sıkıntı yukarı kademenin amirlerin gereksiz evrak düşkünlüğü raporun raporunu yazıyorum arkadaş böyle manyaklık olmaz ki![]()
turizm otelcilik son sınıf okuyorm ama aklımda 2 senedir otomotiv var... bende pişman olucak gibiyim...![]()
SM PERFORMANCE
Hangi bölüm okuyorsunuz hangi bölümde çalışıyorsunuz bilmiyorum. 2005ten beri turizmdeyim. Otel Yönetim, Önbüro, Resepsiyon zevkli bir iş. Özellikle genç ve eglenmeyi seviyorsan en iyi iş. İş arkadaşların yada işverenle durumunu bilemicem ama yinede iyi sektor
bu kadar güzel özetlenebilirdi ancak,
aklımdan geçenleri yazmışsın,
ben de yazacaktım uğraşmaktan kurtuldum, teşekkür ederim
kendini tam olarak keşfetmek, kendini bilmek kilit nokta bence,
yapmaktan zevk aldığın bir şeyden para kazanmak lazım, yoksa adı çalışmak değil bence, diğer türlü vücudunu veya beynini kiralıyorsun başka biri veya kurum için, ....... dan farkı yok gibi
not: bende mutsuzum ama umudum var
Grow up! this is just a car
masa başında olmayı isterim hep,pc olacak önünde evraklar gelip imzalıcaksın falan![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
aklıma tüküriyim üniyi bırakıpta babama yardım ediyim adamın bana ihtiyacı var boşa masraf yapıyo tonlarca dedim sıçıyım ogünkü aklıma bugun olsa 1kez daha düşünmez okumaya devam ederim..
2005ten beri babamla calısıyorum 25yasındayım yaşlandım ruhende bedenende yemin ederim.Elemana sinirlenir sana patlar,müşteriye sinirlenir sana patlar..Ama baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz..Ufacık faydam dahi dokunuyosa ne mutlu bana(klasik baba tabi hiçbirfaydam dokunmuyo o ayrı dava yaa..) neyse..
gonul ısterde kosturup ettıgım bır ıs sahıbı olıyım severek kovalayarak ama işte dıyemıyosun ben senın ısını yapmak ıstemıyorum dıye adam gelmıs 60yasına zaten nerdeyse e oglu olarak sen cıkmıcaksında sokaktakı adamamı bırakcak işi..Amaan uzar gider işte..Herkes keşke istediği mutlu oldugu ıste calısabılse..Gene cok sukur en azından almancılar gibi yılda sadece 10-15gun gelmıyorum vatana istediğimde ordayım heralde bu şekilde olmasaydı hepten kafayı yerdim..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)