yurt disinda nerdeyse butun arabalalarda arac camerasi var
100 lira bisey oncama yapistir ses goruntu olsun cok net olmasada olur
alop koymak gerekir burada sunu bunu yapti dediginde elinde
kanitin yoksa hic bisey yapamassin heleki polisi pole sikayet
edeceksin hic alamassin bide suclu duruna dusersin aksine
o yuzdem ben bu gunden itibaren 2.tane alipi arabalarima koyucam eliimde kanitin olsun yeter sizlerde oyle yapin arkadasin badina geis ornek almak lagzim nerlezin polislerle sikintisi oliyo jalsizligauruyo ama bisey yapmiyoz maglesef![]()
yaw kimi kime şikayet ediosunuz allah aşkına. Ne bekliosunuz ne olmasını bekliosunuz.
IN BOOST WE TRUST
155'e şikayet ettiysen muhakkak işlem yapılmak zorunda. Bu işlemin en küçüğü ilgili memuru çekip sorgulamak olur.
Eğer öğrenebilmişsen bağlı olduğu ilçe emniyet müdürlüğüne, öğrenememişsen doğrudan il emniyet müdürlüğüne de yazılı başvuru sonuçsuz kalmaz. Ama muhakka yazılı bir şikayet dilekçesi olsun. Evrak giriş kaydı yapılsın. Yoksa "söyledim, ilgilenmediler" olur.
Bimer ise tüm bunları yaptıktan sonra başvuracağın yer.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
araba gri lineamıydı bu sabah benimde bu tarz birşey geldi de ondan soruyorum 4 kişiydiler...
gerçi ben m3 le geldim işe,yolda verdim ağzına ayrı konu arkada delirdi ama aynı eriflermi onu merak edıorum tam aynı yerde oldu çünkü benim başıma gelen olay...
o polisleri indirip tekme tokat dövceksin yemin ediyorum kaldıramıyorum böyle lavukları kimin benziniyle kimin arabasıyla kimin vergisinden maaş alıp artislik yapıyosun. ciğeri 5 para etmez insan müsvetteleri!
bi laf var it iti ısırmaz diye bosa yormus olursun kendini
adamlar polis değil sanki istanbulun sahibi kafalarına göre takılıyorlar vatandası korumak yerine kendi egoları için sopalıyolar saglam bi ceza almak gibi durumlarıda olmadıgı için rahatlar bu konularda bayagı
valiliğe de şikayet edin.
sizin gibi şikayet eden aertarsa o ekibi postalarla, yeterli bir sayıya ulaşması lazım.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şikayet konusunda ciddiyseyiz uğraşacak vaktinizde varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun bir dilekçe yazmanız lazım , hukuki olarakta destek alın derim avukkat'a yazdırabilirsiniz dilekçenizi
- Birazdan cıkıcaz arkdaslar, önce emniyete sonrada gerekirse savcılıga gidicez. Durumu buradan paylasıcam sizlerle .
#KGdetanirlar
emniyette bişey olmaz ama savcılığa suç duyurusu yaparsan savcıda bakar belki biraz uzun sürer ama bakar.
ayrıca saatini ve yerini iyi belirtmen lazım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
buna benzer bır olay izmirde bır arkadasımın basına geldı dırek valiliğe sikayet etti..saati gunu guzergah sahıtlerı vs .connect aracı kullanan memur un savunmasını almıslar baglı bulundugu sube muduru tarafından .şıkayetcı olmamıs ama!!!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)