User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: e36 piyasası

d3Li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka dostum sende e36 kullanıyosun niye illa o paralara olmucağını iddaa ediyorsunuz bende bunu anlamıyorum. bulan buluyor . olmaz diye bişey yok. arkadaşın biri 3.16 bile bulamassın yazmış. arayan kafaya koyan bulur. ben bu konuyu fikir almak , sanal ortam değil gerçek piyasını öğrenmek için açtım .

e36 sahibisin ama bu araç hakkında objektif davranmıyosun. bazı başka arkadaşlarda var. yorumuna saygı duyarım ama bence bu TR piyasası son zamanlarda iyice şaşırdı. arabası olan ilan açınca sonuç sanrım kaçınılmaz oluyor
    ben e36 nın o paralara olmayacağını idda etmiyorum düzgün bi e36 nın o paralara olmuyacağını idda ediyorum.donanımlı araba bunlar düzgünü her zaman para eder bende 145 bın orjinal km 98 full donanımlı coupe var satmadığım halde teklıf edilen paraları duysan şok olursun nie satmıosun diceksin içinden belki bidaha bulamıcağım için. ayrıca bazı arkadaslar sonra doldurursun demiş işi bilen bi adam geldimi sonradan doldurulduğunu anlar arabanın. sen 18 tuş obc recaro sunroof dijital klıma harman kardon vb şeyler olsun istiyosun 20 olsun istiosun yapma o paralara gercekten masraflı araba alırsın toplayana kadar canın cıkar içinede sinmez. piyasa yüksek mi evet yüksek ama bu sadece bmw için deil şuan her arabanın piyasası yuksek kolay kolayda düşmez kımse aldığı arabadan zarar etmek istemediği için aldığı paranın altına vermez sen 20 bın tl ye aldığın arabayı satarken sahibindene bakcaksın piyasası kaç tl diye ortalama 23 binli rakamlar gorceksin misal sen napcan o zaman ben 20 bıne aldım ama bu para etmez artık dıyıp 18 e vercekmisin hayır sende 23 bın tl civarı fiyat yazcaksın bu işler böle.

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3Li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben e36 nın o paralara olmayacağını idda etmiyorum düzgün bi e36 nın o paralara olmuyacağını idda ediyorum.donanımlı araba bunlar düzgünü her zaman para eder bende 145 bın orjinal km 98 full donanımlı coupe var satmadığım halde teklıf edilen paraları duysan şok olursun nie satmıosun diceksin içinden belki bidaha bulamıcağım için. ayrıca bazı arkadaslar sonra doldurursun demiş işi bilen bi adam geldimi sonradan doldurulduğunu anlar arabanın. sen 18 tuş obc recaro sunroof dijital klıma harman kardon vb şeyler olsun istiyosun 20 olsun istiosun yapma o paralara gercekten masraflı araba alırsın toplayana kadar canın cıkar içinede sinmez. piyasa yüksek mi evet yüksek ama bu sadece bmw için deil şuan her arabanın piyasası yuksek kolay kolayda düşmez kımse aldığı arabadan zarar etmek istemediği için aldığı paranın altına vermez sen 20 bın tl ye aldığın arabayı satarken sahibindene bakcaksın piyasası kaç tl diye ortalama 23 binli rakamlar gorceksin misal sen napcan o zaman ben 20 bıne aldım ama bu para etmez artık dıyıp 18 e vercekmisin hayır sende 23 bın tl civarı fiyat yazcaksın bu işler böle.
    +1

Konusuda gelmişken, Satılık E36 Cabrio var
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 bakıyorum , pek de anlamıyorum BMWci değilim ...
    kendimden yola çıkarsam , benim için riskli durumda BMWler , anlamadığımdan.

örn ; MTECH diyor , 18tuş filan ... ben anlamam sonradan mı fab. çıkışlı mı oldugunu ...

- onun yüzünden ve fiyatlar yüzünden pek BMW bakamıyorum...

bi tutun elimden
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden 96 ve ustu istiyorsunuz oncelikle bunun aciklamasini yaparmisiniz?

Yanlis anlamayin fakat e36 hakkinda Cogu onemli nokta hakkinda fikriniz var ama bilginiz yok anladigim kadariyla.

Oturup kullanmisliginiz, en azindan yan koltugunda yeteri kadar vakit gecirmisliginiz varmi?
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfırı çıkmayan her kasada olur böyle şeyler, çünkü bir tavan fiyat yok.

şu an e36 çıkıyor olsa 40bin tl olsa her yaşa 1000 tl düşülür değer belirlenir kilometre ve yamuğuna göre.

ama sıfırı yok, elbette temizleri kıymetlenecek, elbette paha biçilemez dahi olacak yıllar geçtikçe antikalar öyle değilmi ?

vti gti e36 e46 e39 e30 ... , bunlar birçok kişi tarafından ortak sevilen araçlardı.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntısız bir bmw isteyen 3-5 kuruşa bakmayacak ben suankı aracımı almadan önce bayağı bir e46 araştırdım 25.000 tl e bırakanda oldu en babası 32.000 tl son dedı ama hiç biri içime sinmedi çunku hepsi yıpranmış hor kullanılmış besbelli masraflı araçlardı alıpta 3-5 bın tl masraf ediceğime temizini bulayım dedım 34.000 e suankı aracımı aldım bence en güzelini yaptım cunku bahsettiğimiz araç bmw parçaları her yerde bulunmuyor ne bileyim her usta anlamıyor.sahipleri temiz bakmıyor çoğu hava maksatlı kullanıyor bu markayı. deri koltugundaki patlaklarını baliyle deri parçaları yapıştırılmış. tavan kumasını zımbayla tutturulmuş bmwler gördüm. Benim satın aldığım adam oğlu arabanın bi defa içinde sigara içti diye arabayı vermıyormus ona 65 yasında üşenmeyip her hafta kendı yıkamış. gelde bu adamın bu kadar emeğini hakkını ye. arabayı görunce, adamın anlattıklarını duyunca. pazarlık yapamadım amca kaç lira olur en son dedim aldım gittim
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntısız bir bmw isteyen 3-5 kuruşa bakmayacak ben suankı aracımı almadan önce bayağı bir e46 araştırdım 25.000 tl e bırakanda oldu en babası 32.000 tl son dedı ama hiç biri içime sinmedi çunku hepsi yıpranmış hor kullanılmış besbelli masraflı araçlardı alıpta 3-5 bın tl masraf ediceğime temizini bulayım dedım 34.000 e suankı aracımı aldım bence en güzelini yaptım cunku bahsettiğimiz araç bmw parçaları her yerde bulunmuyor ne bileyim her usta anlamıyor.sahipleri temiz bakmıyor çoğu hava maksatlı kullanıyor bu markayı. deri koltugundaki patlaklarını baliyle deri parçaları yapıştırılmış. tavan kumasını zımbayla tutturulmuş bmwler gördüm. Benim satın aldığım adam oğlu arabanın bi defa içinde sigara içti diye arabayı vermıyormus ona 65 yasında üşenmeyip her hafta kendı yıkamış. gelde bu adamın bu kadar emeğini hakkını ye. arabayı görunce, adamın anlattıklarını duyunca. pazarlık yapamadım amca kaç lira olur en son dedim aldım gittim
    kardeşim sen en iyisini yapmışsın ama aldığın fiyat piyasasının 10 lira üstü değil 2-3 üstü temiz arabaya hertürlü verilir yanlız bmw parçası kadar türkiyede anca tofaş ve renonun parçası vardır serviside baya fazla ama bu meretten anlamadığını belli edersen öpmeye kalkarlar beni kimse öpmeye kalkmıyo öpemezde çünki bana bişey sormak için arayan servisler bile oluyo arada. aldın bişey oldu direk netten araştırıcan burda sorucan biraz fikir sahibi olup öyle gitmek gerekir. şuanda satıcılar servis ve yedek parçacılardan daha çakal konumda genç arabası tutturur babasına aldırır yaslarız gözüyle bakıyo alayı ama çoğu zaman yemiyo sor 27 liraya verdim der noter kağıdını göster desen 21 lira yazıyodur onada düşük gösterdik der bu tiplerde laflarda hareketlerde hep aynı ciğerini okudum artık alayının

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte insanımız bu zihniyette olursa normal bu şekilde fırlaması. temizini istiyorsan gözden çıkarakcaksın o paraları diye bir olay zaten piyasa yüksekliğinden kaynaklanıyor. x-y-z kişisi kendince benim arabam temiz diyip fiyat arttırır veya yukardaki bir postta olduğu gibi 21 e aldğı arabayı 32 yazarsa piyasa yükselmiş olur. sonuçta aracı temi olmayan adam da ilanlara giriyor bakıyor. kim kaça araba satıyor ben kaça satayım diye. bakıyor çok temiz olan adam köylü kurnazlığı yapmış 32 yazmış o zaman bende 25 yazarım diyor.ondan sonra bu şekilde fırlıyor fiyatlar.

kimse açıklamadı ama ben söyleyim 35-36 lara satılan typer lar ne ara 45-55 bandına çıktığını. çok para harcadım, şu parçaları taktım diyen satıcılar yüzünden. bana mı taktın ? kendine taktın, camia da arabam dolu desinler die taktın, gazlamak için taktın. tamam kardeş parçalar çıkartılır da verilir diyeceksin tamam çıkar ama 47-48 bin tl fiyat biçtiğin aracını 38 e satacak mısın ?? ne 38 i bilaader 40tan aşağıya gitmez diyeceksiniz vs neden 40 ? o 40 bin tl yi sen belirlemiyor musun geçmişte 36ları 38 leri belirlediğin gibi ?? ne değiştide arttı bu fiyatlar kafanızda? neye zam geldi bu bahsedilen araçlarda ?

buradan çıkan sonuç bu işten ekmek kazananlar hariç zevkine ve keyfine bindiği halde köylü kurnazlığı yapıp 21 e alıp 32 yazan her türlü marka araca binen kişiler yüzünden bu piyasa böyle. insanları typerdan vtecten soğuttular. türk insanın kısa yoldan 3ü 5i cebe atma ihtiyacı. aç bir milletiz aç.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mcontour jantlı temiz bir e36 benim için evladiyelik olsa bi kere hayır demem. o derece seviyorum.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde fiyatları şişirenler var ne yapdın arabaya abi borular değişdi 500 tl harcadım esasen 100 tl harcamışdır falanca kit takdım 2 bin tl ye esasen 500 tl harcamışdır adam bu yolla harcadığı masraf 3-4 bin tl ise çıakrtıyor 20 bin tl lere.. tamam şampiyon sakin ol diyesi geliyor insanın içinden
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde fiyatları şişirenler var ne yapdın arabaya abi borular değişdi 500 tl harcadım esasen 100 tl harcamışdır falanca kit takdım 2 bin tl ye esasen 500 tl harcamışdır adam bu yolla harcadığı masraf 3-4 bin tl ise çıakrtıyor 20 bin tl lere.. tamam şampiyon sakin ol diyesi geliyor insanın içinden
    işte tamamen bunu kast ediyorum. ondan snra da arabanın fiyatı 50 bin tl oluyor kendilerince. sitede de çok var da işte kural var konuşamıyoruz. yoksa 50 tane adamla papaz olurdum burda ben.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    biliyorum konuşulsa çok insanın tadı kaçar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kendince bişey yazmış ve herkes kendi penceresinden haklı.yanlız bişey dikkat ettim herkes sanal ortam fiyatları üzerinden konuşmuş. yahu onları merak etsem burda konu açmazdım konu e36 nn gerçek anlamda nekadar ettiği .2 farklı yorum var.

bi kesim 3 e 5 e bakma al git yazılmış. tamam eyv. haklısınınz alalımda piyasasını 2 3 üstü verir alırsın.fakat 20 eden araca 26 27 verilmez bu enayilikdir benim görüşümce.
    bi kesim arabalar geçen senelerde daha ucuzken şimdi dahada ucuzlaşması gerekirken niye pahalanıyor ? üstüne doğru düzgün bişey koyulmadığı halde faiş zamlar nerden geliıyor demiş. bu konuya bende katılarak yorum beklıyorum.aslında cevabı bellide neyse....

son olarak e36 yı sürmedim binmedim bilmiyorum bmw yede çok uzağım. zaten konunun açılış amacı bu. konuşalım sohbetle bilinmeyenler bilinsin,neyin ne olduğu ortaya çıksın. aracı aldığımda 2015 e kadar kullanmayı düşünüyorum. araç nekadar eski olursa okadar problem açıyor.96+ istememin sebebi bu. bazen şeytan diyor hiç uğraşma. yeni herzaman yenidir. kredi çek sadece konfor odaklı araç al. mesela pederinde çok hoşuna giden 2.el temiz elegance suberb 1.4 tsi . ama konumuz superb değil e36 .

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de şu sıralar E36 bakıyorum. dediğiniz gibi birçok aracın fiyatı şişirilmiş. bizim sattığımız arabayı da yok pahasına almaya çalışıyorlar. Haa birkaç tane, iyi niyet ile arayıp da maddi durumunun elverdiği ölçüde konuşan insanlar da var. artık onlardan da şüphe etmeye başladık...

Cafeci Adam Bosna da ikinci çayı getirmeyip; üstüne de fırça atıyor: "Ben kazanacağım parayı kazandım. ikinci çayını git başka yerde iç. daha da içeceksen git evinde çay demle!!!" diyerek. adamdan "sohbet ediyoruz, biraz daha oturacağız" diyerek tekrar çay getirmesini istiyorsun, "kusura bakmayın dükkanı kapatıyorum. sizden de çıkmanızı rica ediyorum" diyor... ama bizim Cafecimiz öyle mi? masaların arasında dolaşıp, tekleri/çiftleri ikide bir rahatsız edip yiyecek/içecek veriyor. veremezse az sonra bir daha gelip bir şeyler isteyip istemediklerini soruyor. oyunun biteceğini gören kahvecimiz bir parti çay daha getiriyor ve gider ayak yapıştırıyor. kör olası millet insanın ya orasına/burasına ya da cebine bakıyor.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e36 için demiyorum ama bu ülkede biraz aklını kullanan şahane araçlara çok ucuz fiyatlara binebilir ben hep diyorum bu ülkede araba almak para işi değil akıl işi. volvoların saabların ikinci elleri sürünüyor resmen yeri geliyor 12-13 bin tl lere ikinci elde 94-96 arası saab bulmak bile mümkün oluyor.. saab dediğimiz marka dünyada ilk airbagi standart araçlarına koyan markadır yıl 1988.. yani vizyonu teknolojisi ilerdedir.. 94-95 modelinde bile bu gün full diye satılan araçlardaki donanımdan fazlası vardır ama gel görki fiyatları sürünür.. keza volvo keza subarular ve nissan maximaqx ler falan daha aklıma gelmiycek bir ton marka model var.. kaliteyse kalite donanımda donanım motorsa motor ama bu ülkede belli araçlara insanlar çivilendiği için belli markalar modeller prim yapıyor..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 için demiyorum ama bu ülkede biraz aklını kullanan şahane araçlara çok ucuz fiyatlara binebilir ben hep diyorum bu ülkede araba almak para işi değil akıl işi. volvoların saabların ikinci elleri sürünüyor resmen yeri geliyor 12-13 bin tl lere ikinci elde 94-96 arası saab bulmak bile mümkün oluyor.. saab dediğimiz marka dünyada ilk airbagi standart araçlarına koyan markadır yıl 1988.. yani vizyonu teknolojisi ilerdedir.. 94-95 modelinde bile bu gün full diye satılan araçlardaki donanımdan fazlası vardır ama gel görki fiyatları sürünür.. keza volvo keza subarular ve nissan maximaqx ler falan daha aklıma gelmiycek bir ton marka model var.. kaliteyse kalite donanımda donanım motorsa motor ama bu ülkede belli araçlara insanlar çivilendiği için belli markalar modeller prim yapıyor..
    aynen. mesela volvolarada çok baktım s40 ları geç s60 lar bile okadar komik paralara gidiyorki 30bin tl ye 10 yaşında s80 bulmak mümkün . bizim ülke piyasası çok acayip yahu. sürü pskojisi hangisi tutulursa onu alır biner. bakmaz kalitesine konforuna...

d3Li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla rebel kardes internetteki fiyatlar neyse dışardaki fiyatlarda o bi fark yok yani. Sadece yuztuze pazarlık yapılır o kadar. Satıcılar galericiler esnaflar herkes nette gorduğun fiyatlarda normal piyasa fiyatlarıdır.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36'ları piyasası uçmuş durumda evet , ama hangi arabanın gerçek değeri yazılıyorki sahibinden.com'a ? Geçenlerde bi tanesi 1.4 dizel mk6 fiesta'ya 29 k tl fiyat yazmış
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler 26-27 yazılan arabaların 18-19 yazanlardan pek bi farkı yok en azından 10 liralık bi fark yok pasta cila jant yapılmış yanlarına gidin onlarında içi yıpranmış tavanı sarkmış kapı döşemesi kırık yada değişeni var vs 10 liraya ben e36 yı baştan yaratırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)