ben e36 nın o paralara olmayacağını idda etmiyorum düzgün bi e36 nın o paralara olmuyacağını idda ediyorum.donanımlı araba bunlar düzgünü her zaman para eder bende 145 bın orjinal km 98 full donanımlı coupe var satmadığım halde teklıf edilen paraları duysan şok olursun nie satmıosun diceksin içinden belki bidaha bulamıcağım için. ayrıca bazı arkadaslar sonra doldurursun demiş işi bilen bi adam geldimi sonradan doldurulduğunu anlar arabanın. sen 18 tuş obc recaro sunroof dijital klıma harman kardon vb şeyler olsun istiyosun 20 olsun istiosun yapma o paralara gercekten masraflı araba alırsın toplayana kadar canın cıkar içinede sinmez. piyasa yüksek mi evet yüksek ama bu sadece bmw için deil şuan her arabanın piyasası yuksek kolay kolayda düşmez kımse aldığı arabadan zarar etmek istemediği için aldığı paranın altına vermez sen 20 bın tl ye aldığın arabayı satarken sahibindene bakcaksın piyasası kaç tl diye ortalama 23 binli rakamlar gorceksin misal sen napcan o zaman ben 20 bıne aldım ama bu para etmez artık dıyıp 18 e vercekmisin hayır sende 23 bın tl civarı fiyat yazcaksın bu işler böle.