ben sıfır fiorino aldığımda 40.000km OPET den mazot aldım. şimdi gazlı araç kullanıyorum, opetin gazı daha çok gidiyor gibi, %80 OPET ten alıyorum. ufak bir referans...
Printable View
ben sıfır fiorino aldığımda 40.000km OPET den mazot aldım. şimdi gazlı araç kullanıyorum, opetin gazı daha çok gidiyor gibi, %80 OPET ten alıyorum. ufak bir referans...
Opet veya Po.
opete bir türlü ısınamadım nedense shell'i tercih ediyorum genelde fullu deniyorum son zamanlarda fena da değil hani :)
Opet i seviyorum ve mümkün olduğunda opetten yakıt alıyorum.
Opet bulamazsam Şehir içinde belirli Shell ve BP yada Total çok nadir Full den aldım.
Birde neden istasyonlarda pompacılardan vaz geçilmiyor onuda anlamıyorum,
işletmeci olsaydım denerdim. Pompacı olmadığını düşünürsek kafadan 4 kişi az çalıştıracaksın.
İnsan alacakları benzin miktarında ödeme yapacaklar sonra yakıtlarını alacaklar.
Sadece Market çalışanı olacağı için daha karlı olacak.
daha iyi iş seçenekleri var, perakende akaryakıt satacağına market aç , inşaat işi yap daha çok para kazanılır..
Zaten çok rahat para kazanılsa, kimse hileli akaryakıt satmazdı..
eger yer guzelse shell açardım ben. sadece akaryakıt olarak dusunme market gelırlerıde yabana atılmıyacak kadar yuksek olur ısım yapmıs fırmaların.
ben sahsen akaryakıt almadan sadece markete grecek olsam bıle once buyuk markalraı tercıh edıyorum.
Herhangi bir işlem olmadı daha diye biliyorum. bu işin oluru hakkında tam bir bilgi sahibi olmadan atlamak doğru değil, araştırmalar devam, arazi az buçuk belli.
hibe konusu tam olarak nasıl gerçekleşiyor bunun hakkında bilgi alabilirsek iyi olur. bazı yerlerde artık kaldırıldığına dair ibareler mevcut.
keske anket acsaydiniz.
ya opet ya shell derim bende. bp de olur.
Opeti tercih ediyorum. Yakıtı hep Opet'ten alırım ve aracın menzili aynı olur, bir de istasyonların tuvaletleri ve genel temizliği hepsinde aynı standartta. Bu da çok önemli bence. Güven veriyor kısaca.
şehir içi öncü markalar PO OPET SHELL
şehir dışı MOİL ve FULL
dipnot: babamın eski ortağında 5 adet istasyon mevcut ist. iyi yerlerde 4'ünü FULL'e çevirdi. O adam sağlam para kazanmasa opet shell total gibi firmaları bırakmazdı sanırım .
PO nun lpgsi çok iyi. uzun yolda özellikle 2-3 markanın gazını alıp km tuttum denedim PO nun kesinlikle hepsinden hesaplı.
Benim tercihim opet.uzun yollarda guven veriyor.sehir ici ise opetten sonra shell ve bp den de almisligim var.
Boşver 4 kişi çalışsın fena mı ülkede istihdam olsun diyoruz o kadar.. Sonra pompanın ucunun nereye bile girdiğini bilmeyen sürücülere denk gelir dükkan yanar daha zarar..
4-5 kişi çalıştığı zaman X 3 veya 4 yapın bir o kadar kişi daha doyacak sayesinde..
Ataşehir Shell de mi birşey var yoksa Maslak Opet mi bilemiyorum.. Opet hep daha fazla km yaptırıyordu..
markası çok önemli değil aslında strateji önemli
Opet tüm bayanlar temizlik nedeniyle opet Tercih ediyor ve benzini gayet güzel ;) opet ilk tercih olmalı
Edirnede olmayanı açsın opet var edirnede
Opel iyidir. Market temizlik benzin, aygaz gazı olsun ama LPG baskası güzel olmuyor. Oda olmazsa Shell de iyidir.
total. zaten yakıt kalitesi ve fiyatı shell ile aynı.