Selam arkadaşlar, mutluluğumu ilk burada paylaşmak istedim.
21 metre 6000hp lik bir tekne ile italya-türkiye arasını en kısa sürede kat ettik.
Viareggio dan başlayan yolculuğu İzmir'de tamamladık. Ne süre çıkarttığımızı dünya offshore fedarasyonu yıl sonunda açıklayacak, ama rekor derecesi elde edildi.
Teknik özellikleri yazayım biraz, 4 tane surface drive aktarma var, 4 tane 12 silindir çift turbo isotta fraschini motor var. dizel motorlar 1200hpden 1500hpye çıkarıldı. Gövde yapısı vinylester, ama açık denizler ve yüksek hızlar için özel tasarlanmış iskelete ve alt yapıya sahip. 70knot ve birazdaha fazlası hızlara çıkabiliyor. bu boydaki en hızlı tekne diyebiliriz.
Çok detaylara girmiyorum, çünkü daha basında yer almadı ve google aramasında techturkey direk çıkıyor, sponsor firmalar sıkıntı çıkarmasın![]()
Daha çok sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Fotograflarla baş başa bırakayım.
italyada testler ve basın toplantısı yapılırken şanlı bayrağımızı dalgalandırıyoruz.
Uploaded with ImageShack.us
Yorgun bitkin ama gururlu
İzmir, alsancak limanına bağladık.
Levent marinada dinlenmede, bakım için karaya çıkacak yakında.
Elimde çok fazla fotograf ve video var ancak şu an ofiste upload sitelerine giremiyorum, cepten yükledim bunlarıda. daha sonra güzel görseller ekliyeceğim.
Herkeze desteği yanı sıra, bu mutluluğu ve gururu kalbinde hissedenlere teşekkürler.![]()