bilim kurgu filmindeki hersey yavas yavas gercek olmaya basladı sevmiyorum bu kadar teknolojiyi ben nedense artık yeter daha gelişmesin![]()
bilim kurgu filmindeki hersey yavas yavas gercek olmaya basladı sevmiyorum bu kadar teknolojiyi ben nedense artık yeter daha gelişmesin![]()
Diğer endüstri alanlarında %5 gelişiyorsa, mobil elektronik araçlarda % 90 gelişiyor..
Aslında her şey paranızı almak içinyoksa ultimate bir teknoloji değil göz irisinden tarama yapıp açılan kapılar kaç senedir var zira cep telefonları da bu cihazın sahip olduğu özelliklere sahip ikisini senkronize etmek çok zor olmasa gerek.. Ben insan ömrünün bu yy. da hala hastalıklar nedeniyle öldüğünü görüyorsan teknoloji insanlık için gelişmiş diyemem, ben şahsım adıma konuşayım
Daha sonra project glass 2 çıkacak hurraa yumulun..
![]()
roll yaparken shift light
aynı anda teche girip 2 boy öndeyim yazabılme ozellıgı varsa tutar![]()
İlker G.
adamlar neler cıkarıyorum merak ettım nasıl bırsey acaba
arabalara bakinca
nissan gt-r
stage 2
xxx hp
xxx nm
x.xx sn
seklinde soylerse alirim![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
bunn bir sonraki adımı matrix zaten adamlar direk fiber kabloyu sokacak beynimize sanal bir dünyada yaşıycaz![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Biz Türkler zaten 10 yıldır sanal bir dunyada yaşıyoruz.sorunyok.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bizde kobra anteni çinden ithal edelim daha amk
Grow up! this is just a car
vay anasını ya çok iyi olmuş kafamıza gözümüze o abuk subuk şeyler takmadığımız sürece neden olmasınve şu izlediğimiz şekilde kullanımı bu kadar hızlı olacaksa +1 yazın
![]()
Ben bu kadar teknolojiden hiç hoşlanmıyorum. Yakında arkamıza da çip takarlar. Robotlaşmış insanlar, insanlaşmış robotlar; olacağı bu
.
adamlar aşmış,bizimkilerde islami bisiklet falan zırvalayıp dursun.
güzel icat.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)