Standart yataklara göre sert değil. Five-Z visko +yay hybrid olduğu için ona göre sert geliyor, ki biz özellikle orta/sert yatak bakıyorduk bu bel durumundan dolayı.
Printable View
Zonelu paket yaylı bir yatak tavsiye ederim, ne olursa olsun hiç bir bonell yaylı yatak paket yay özelliğine yaklaşamıyor.
Visco ise kişiden kişiye çok değişen bir tercih meselesi bence ihtiyaç halinde yatağın üzerine ayrıca visco ped almak en mantıklısı. Deneme süresi olmayan visco yatağı almayın derim.
Yaylıdan, tempur original supreme 21 e geçiş yaptım 3 sene önce. Çok memnunum. Sabahları oluşan sırt ve boyun ağrılarım sıfırlandı diyebilirim. Ama düşündüğünüz modelleri mutlaka mağazada 10-15 dk yatarak denemek lazım. Benim memnun kaldığımdan başkası çok şikayetçi olabilir. Çok göreceli bir konu yatak. Ama imkan dahilinde memnun kalınan hangisiyse paraya kıymak lazım. Tüm hayatı etkileyen bir faktör.
Bende şunun 160x200 ünü aldım, yumuşak bir yatak fakat inanılmaz rahatladım. Sabahları normal insan gibi uyanmaya başladım
Hepsiburada.com | Guvenlik
bu konunun başlığına her denk gelişiminde aynı şey oluyor..
konuyu "motor yatağı" olarak algılayanlar el kaldırsın !!!
:):):):):):):):)
Bende wellmatt suite modelini almıştım lateks yatak, yay problemi falanda yok sadece sünger olduğu için aşırı memnunum.
Eşimin boyun ve bel ağrısı problemleri vardı o da bu yatağı kullandıktan sonra şikayetleri yok şuanlık.
Gömülüyorsun :D ama belli bir gömülmede vücudu sabitliyor güzel bir şekilde. Bana kalırsa spor yapan ve uykusunda özellikle sağa sola dönenler için süper yatak. Yorumlarda terleme yapiyor diye gorup, guzel bir ped aldım. Bununla beraber bir terletme problemi gormedim ama yaz aylarını geçirmedim henüz, ekim gibi aldım.
Deneyimim şu oldu; sert bir yatak kullanıyordum, sabahları inanılmaz bel-sırt agrisi cekiyordum ve katlanılır gibi değildi. Yatmadan önce ağrısız sızısızken, yattıktan sonra bitik uyanmak yataktan olduğunu işaret etti. Senelerdir öteliyordum bu durumu. Canıma tak etti, baktım baktım alınabilir fiyata bunu buldum.
Kedi bile üzerinden kalkmıyor, vardır bildiği asdfasd . Baya gömülüyorsun, yumuşacık ama tabi ağır gelen yerlerine basınç uygulayıp stabil hale getiriyor. Böylece neredeyse düz bir şekilde yatıyorsun. Basıncı neye gore ayarlıyor tam emin olamasamda sanki bütün vücuda yayıyor, nokta nokta değil yani. Bu sayede sert yataklarda böye atıyorum yan yatanlarda omuza, kalçaya çok baskı olur.. bunları hissetmiyorum.