160x200 fiyatı 1900tl bütçenin 2 katı :(
Printable View
kimse uyumuyor mu yahu yok mu fikrini tecrubesini paylaşacak arkadas :)
yaylı visko kullanıyorum eve gidince markasına bakarım gayet memnunum.
Isbir komple visko kullaniyorum cok cok memnunum 1400 liraya aldim 3 ay önce
Annem 2 kere bel fıtığından ameliyat oldu ve her sabah o eski usül yaylı yataktan kalktığı zaman bel ağırısından ağlardı.
Doktor arkadaşımızın tavsiyesi ile viscolex aldık.
Sanırım 3 yada 4 yıl oldu Tempur marka yarı viscolex kullanıyor ve 1 gün bile şikayet ettiğini duymadım.
Ayrıca herhangi bir deforme durumu yok.
o zaman bendeki on yargı tamamen asılsız mı oluyor.
Yani düşüncem hep yataga gömülünce ağrılarımın olacağından yanaydı bu yuzden sert yatak tercih etmeye çalışıyorum tabi biraz da alışkanlık var.
yine de cok yumusak visco tercih etmem ama orta yumusaklıkda bir visco yatak alsam ağrı ve kaliteli uyku açısından sanırım oldukça memnun kalırım
Edit olmadıgından 2. mesaj;
ayrıca visco yataklarda vücut rahat ettiği için uyurken dönme ihtiyacı olmadıgından bahsediyorlar. ben uyurken sırt üstü döndüğümde veya ters acıda yattıgım zaman horluyorum yan yattıgımda ise sıkıntı yok visco tercih edersem aksam yattıgım gibi kalıcaksam sanırım bu problemin de önüne geçmiş olabilirim doğru mudur?
yatas athletic modelını aldık cıdden cok guzel erken uyanıyor ınsan dınlenmıs sekılde..
bluestar modelının bır ustuydu sanırım.
Bizde annemin bel agrılarından dolayı bir kaç tavsiye üzerine bu yatagı almıştık. 2 senedir uyku uyudugunu bildi kadın ciddi güzel bi yatak tavsiye ederim.
http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-...a-energy-yatak
Yataş viloft visco yatak kullanıyorum 1 seneden beri bel fıtığımda mevcut belimde hiç bir şekilde ağrı olmadı çokta güzel uykumu alıyorum ancak ilk 3-4 ay nasıl yattıysam öyle kalktığımdan dolayı bu seferde elim ayağım hareketsizlikten tutulmuş oluyordu daha önceden vücut dönmeye alıştığından dolayı :D şuan kampanyada hatta http://yatasgrup.com.tr/Product/YATA...%9CN%C3%9C/14/
merhabalar , tekrardan konu açmak istemedim buraya yazayım fikirlenizi alayım.
bel boyun cart curt nere varsa ağrısını çekiyoruz.
mevcut yatağımızda 6 yıllık ve ortası çökme yaptı artık.
bu sefer en az 10 - 12 yıllı bir yatak alalım dedim ve elemeler sonucu elimizde iki aday kaldı.
full visko işbir ;
100 Plus - Yuksek Yoğunluklu Visco Yatak - İşbir Yatak
beton sertliğinden yataş prestige
Prestige Prime Amerikan Yaylı Seri Yatak | Yataş Bedding
ikisi içinde net 20 yıl kullanırsın lafı ediliyor ne kadar doğru bilmiyorum.
konu hakkında fikri olan varsa çok sevinirim ,
visko tercih etmeyelimiyiz yoksa klasikmi yatakmı ?
Yatas prestige bildiğin betondan hallice, ben yatamamıştım o yatakta
Full ortopedik bilmem ne yatamadıktan sonra napayım ben full ortepediği :)
Orta kıvamda bi yatak almanı öneririm ne yumuşak ne sert. En ideali vücut için bence
En son çocuğa Yataştan sport seri aldık. Orta kıvamda, nefes alabilen bir yatak. Yanları mavi renk öyle anlatabilirim.
Yine yay var içinde ama visko da var sanırım Hybrid gibi bir şey :)
Onu tavsiye ederim.
2017'den beri Yataş Five-Z kullanıyorduk.
Orta kısmında çökme oldu, garantiye girmedi.
Yatsan Switzerland Premium aldık, eşimin sırt ağrıları direkt geçti bir hafta sonra. Özellikle belirteyim, çok daha sert bir yatak ama ilginç şekilde daha rahat.
Selamlar,
2016 da aldık Yataş Five-Z dediğiniz gibi çökme yaptı bizde de.. En son çok ciddi araştırmalarım sonucunda marka yatak değil de butik yatakçılara yöneldim.
En sonuna ''Suisleep'' kişiye özel sipariş yatak aldım. İlgi alaka çok güzeldi, 100 günde deneme süresi var..
10.xxx küsür TL fiyat verdim ama yatağı 2 aydır kullanıyoruz şuan için çok memnunuz..
Şu hayatta bir ayakkabıya bir de yatağa verdiğin paraya acımayacaksın :)
dün bizde yatsan bayiye gittik bizede Yatsan Switzerland önerdiler fakat bana nedense pek sert gelmedi.
bilemedim açıkcası, bu arada söyledemeden geçmim istanbul / etiler yatsan bayide çalışan herkese acayip ilgiliydi ve hoşsohbetlerdi.
aramızda hiç yaylıdan bu visko olayına geçiş yapan varmı ?
yataş blue star öneririm.