geçen bi arkadaşımda misafir oldum visco 'ydu yattğım yataak pek uyuyamamdım içine gömüldüm böyle rahatsız etti ...
geçen bi arkadaşımda misafir oldum visco 'ydu yattğım yataak pek uyuyamamdım içine gömüldüm böyle rahatsız etti ...
SM PERFORMANCE
konu hort !!
yatak alıcam
75 kiloyum yan ve cenin pozisyonunda yatan birisiyim dolayısıyla yumuşak yatak tercihim
4 model var kafamda:
merinos y 18
istikbal orgaflex
istikbal strres free
doğtaş dream serisi
orgaflexin yorumunu okudum gidip denicem
diğerlerini kullanan var mı max bütçem 160x200 için 800-900 tl öneriniz varsa onlarıda denerim
Bende konuyu takipteyim. Yazın serin tutuyormu bu modeller?kış çok önemli değil ama yazın dayanılmaz oluyor..
Yatsan diye bir firma var. Sanırım onlarda da yay sistemi kullanılmıyor. Birde baza kısmı elektrikli olan sistemleri var istediğin şekli verip yatabiliyorsun vs.. Bilen duyan varmıdır bu firmayı? Ünlü bir firma ama konuda hiç adı geçmemiş.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ben yer yatagında yatıyorum mis gıbı![]()
![]()
www.honda-tech.com
Benimde kullandığım Yatsan Crown yatağı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz tuzludur ama yaylı yatakta zirvede olabilecek bir yataktır. Sektör içinde olan biri oldugum ıcın ıyı bılıyorum.Aynı zamanda Rouge Angeleq serisinide tavsiye ederim.
Visco yataktan vazgeçin , yatsandada mevcuttur ama tavsiye etmiyorum.
aldıktan sonra alışamazsanız, bin pişman olursunuz. Hiçbir dolgu maddesi olmayan süngere o fiyatlar çok yüksek. Gelip geçici bir trend oldugnu dusunuyorum.
inst. kozgaraj
O değilde kafa o kadar şartlamış ki otomotiv konularına...
Dedim herhalde motor yaptırıyorda ana veya yardımcı kol yatak soruyor![]()
biz elli kere yatak değiştirdik. bu janjanlı 20-30 özelliği olan yataklar berbat. sırf normalde 300 olan yatak parasını 600 tl yapıp satmak için yapılan katagülleler. en iyisi, en rahat otellerin kullandığı eski tip bildiğin sade ortopedik yataklar. hem de fiyatlar uygun.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Yapmayin etmeyin yahu, visco yataklar tum dunyada yillardir kullanilan urunler.Trend dediginiz sey turkiyede son yillarda daha populer olmasi sadece.Ayrica alisamazsiniz kismina da kesinlikle katilmiyorum, tempur yatak aldik yatsandan 6 ay once, aldiktan 1 hafta sonra oyle bir alistikki baska yatakta yatinca ozluyoruz.Zaten yatak vucudun seklini aliyor alismamak imkansiz.Diger marka viscolar icin kullanmadigimdan yorum yapamicam ama tempur kesinlikle cok cok iyi geldi bize.
Yayli yatak icin de evet yatsan crown serisinin cok iyi oldugunu duydum.En iyilerden biri.Masko yatsan bayi sahibi de, evimde kullaniyorum ve bugune kadar gordugum en iyi yatak demisti.( Satmak icin degil, biz tempuru aldiktan sonra soyledi )
konu iyi denk geldi bende yatak alıcam önümüzdeki ay içinde çok zor bir olay gerçekten, aldığınız yatak size uygun olması birazda şans işi, bedline araştırdım biraz yattım hatta denemek için, altı paket yay üstü visco dedi satıcı ilk yatışta rahattı fakat en az 3 gün yatmak gerek yatsana bende sıcak bakıyorum crown serisi 160x200 fiyatı nedir acaba sitesinde sorun var bu seri viscolumu?
Ben kendi görüşümü belirttim.
işbir visco aldım memnun kalmadım 15 gün sonra yatsan crown aldım. depoma kaldırdım. şu an yazlıkta kullanılmadan duruyor.
Uzun zamandır avrupada kullanılan sünger yataklar sağlık açısındanda uygun oldugu soylenıyor ama belirttiğim gibi ben memnun kalmadım. Yatsanın premium serisi yaylı yatakları kullanın aradaki farkı daha iyi gorursunuz.
Evden çıkardıgımız 8 10 senelik çökmüş yataktan sonra visco veya herhangı uretıcının orta kalite yatagı bile tatminkar olacaktır.
Satan kişi dahi, buna bende dahil crown kullanıyorsa bir bilindiği vardır diye dusunuyorum. Tercih yine sizlerin.
inst. kozgaraj
Bedline'dan 3 yıl önce aldık 2 metreye 1 metre . Çift taraflı kullanılabiliyor visko olması lazım tam bilmiyorum ama yatak biraz sert içine gömülmüyorsun. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir göçme falan olmadı dümdüz hala ve hiç bel ağrısıyla halsizlikle uyanmadım tavsiye ederim.
Valla bel fıtıgından muzdarip bi insanım, yıllardır yataşın yarı ortepedik modelini kullanıyorum.. Çok çok memnunum..
Edit:
Modelin adı bluestar.. Tam ortopedikmiş
Tango-1 never dies.
3 senedir Yataş Five-z kullanıyoruz.3-4 kişiye daha aldırdım hepsi Allah razı olsun dedi kullandıkça..
Tavisye ederim..
Konuyu kısaca bir hortlatalım
bütçe max 1000tl ebat 160x200
kısmetse martta düğünüm var yatak bakmaya basladık şimdiden ufak ufak alalım evi dizelim diye.
ben sert yatak seviyorum nişanlım yumusak ama orta kararda anlastık
yataşdan baktık bir tane atletik serisi mi nedir yaylı sert bele destek veren özel yapısı varmıs kan dolasımını hızlandırıyormus o bu anlatırken hosumuza gitti 2 dk yattım güzel gibi 1300 tl fiyatı var
sonra işbire gittik artık arsızlık basladı satıcı dene dedikçe hepsine yattım visko yumusak oldugu için bana rahat gelmedi gömülünce huzursuz oldum sanki belim boynum cok agrıyacakmıs gibi hissettirdi
menekşe modeli hosumuza gitti yay yok sünger yerine poliüretan lateksit varmıs fiyat 1050tl
şimdi deneyen yatak kullananlardan ricam bu paraya cok yumusak olmayan sağlıklı uzun ömürlü rahat yatak ne önerirsiniz ?
visco gercekten yumusak oldugu gömüldüğü için rahatsızlık verir mi yoksa tamamen o anlık his mi?
bu arada uzun zamandır kanepede yatıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)