User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yatak Seçimi hk

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bi arkadaşımda misafir oldum visco 'ydu yattğım yataak pek uyuyamamdım içine gömüldüm böyle rahatsız etti ...
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hort !!

yatak alıcam
    75 kiloyum yan ve cenin pozisyonunda yatan birisiyim dolayısıyla yumuşak yatak tercihim
    4 model var kafamda:

merinos y 18
    istikbal orgaflex
    istikbal strres free
    doğtaş dream serisi

orgaflexin yorumunu okudum gidip denicem
    diğerlerini kullanan var mı max bütçem 160x200 için 800-900 tl öneriniz varsa onlarıda denerim

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende konuyu takipteyim. Yazın serin tutuyormu bu modeller?kış çok önemli değil ama yazın dayanılmaz oluyor..

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yatsan diye bir firma var. Sanırım onlarda da yay sistemi kullanılmıyor. Birde baza kısmı elektrikli olan sistemleri var istediğin şekli verip yatabiliyorsun vs.. Bilen duyan varmıdır bu firmayı? Ünlü bir firma ama konuda hiç adı geçmemiş.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yer yatagında yatıyorum mis gıbı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yatsan tr. nin en eski yatak üreticilerinden biri. Hiçbiri yokken yatsan vardı.
    Oldukça geniş yatak seçeneği varç
    Benimde kullandığım Yatsan Crown yatağı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz tuzludur ama yaylı yatakta zirvede olabilecek bir yataktır. Sektör içinde olan biri oldugum ıcın ıyı bılıyorum.Aynı zamanda Rouge Angeleq serisinide tavsiye ederim.
    Visco yataktan vazgeçin , yatsandada mevcuttur ama tavsiye etmiyorum.
    aldıktan sonra alışamazsanız, bin pişman olursunuz. Hiçbir dolgu maddesi olmayan süngere o fiyatlar çok yüksek. Gelip geçici bir trend oldugnu dusunuyorum.
    inst. kozgaraj

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde kafa o kadar şartlamış ki otomotiv konularına...

Dedim herhalde motor yaptırıyorda ana veya yardımcı kol yatak soruyor

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz elli kere yatak değiştirdik. bu janjanlı 20-30 özelliği olan yataklar berbat. sırf normalde 300 olan yatak parasını 600 tl yapıp satmak için yapılan katagülleler. en iyisi, en rahat otellerin kullandığı eski tip bildiğin sade ortopedik yataklar. hem de fiyatlar uygun.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İdaş Miracoil ile akıyoruz
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yatsan tr. nin en eski yatak üreticilerinden biri. Hiçbiri yokken yatsan vardı.
    Oldukça geniş yatak seçeneği varç
    Benimde kullandığım Yatsan Crown yatağı kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz tuzludur ama yaylı yatakta zirvede olabilecek bir yataktır. Sektör içinde olan biri oldugum ıcın ıyı bılıyorum.Aynı zamanda Rouge Angeleq serisinide tavsiye ederim.
    Visco yataktan vazgeçin , yatsandada mevcuttur ama tavsiye etmiyorum.
    aldıktan sonra alışamazsanız, bin pişman olursunuz. Hiçbir dolgu maddesi olmayan süngere o fiyatlar çok yüksek. Gelip geçici bir trend oldugnu dusunuyorum.
    Yapmayin etmeyin yahu, visco yataklar tum dunyada yillardir kullanilan urunler.Trend dediginiz sey turkiyede son yillarda daha populer olmasi sadece.Ayrica alisamazsiniz kismina da kesinlikle katilmiyorum, tempur yatak aldik yatsandan 6 ay once, aldiktan 1 hafta sonra oyle bir alistikki baska yatakta yatinca ozluyoruz.Zaten yatak vucudun seklini aliyor alismamak imkansiz.Diger marka viscolar icin kullanmadigimdan yorum yapamicam ama tempur kesinlikle cok cok iyi geldi bize.

Yayli yatak icin de evet yatsan crown serisinin cok iyi oldugunu duydum.En iyilerden biri.Masko yatsan bayi sahibi de, evimde kullaniyorum ve bugune kadar gordugum en iyi yatak demisti.( Satmak icin degil, biz tempuru aldiktan sonra soyledi )

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayiisi oldugum yatsani siddetle oneririm bel fitigi var kullaniyorum cok memlunum..

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu iyi denk geldi bende yatak alıcam önümüzdeki ay içinde çok zor bir olay gerçekten, aldığınız yatak size uygun olması birazda şans işi, bedline araştırdım biraz yattım hatta denemek için, altı paket yay üstü visco dedi satıcı ilk yatışta rahattı fakat en az 3 gün yatmak gerek yatsana bende sıcak bakıyorum crown serisi 160x200 fiyatı nedir acaba sitesinde sorun var bu seri viscolumu?

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkuaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmayin etmeyin yahu, visco yataklar tum dunyada yillardir kullanilan urunler.Trend dediginiz sey turkiyede son yillarda daha populer olmasi sadece.Ayrica alisamazsiniz kismina da kesinlikle katilmiyorum, tempur yatak aldik yatsandan 6 ay once, aldiktan 1 hafta sonra oyle bir alistikki baska yatakta yatinca ozluyoruz.Zaten yatak vucudun seklini aliyor alismamak imkansiz.Diger marka viscolar icin kullanmadigimdan yorum yapamicam ama tempur kesinlikle cok cok iyi geldi bize.

Yayli yatak icin de evet yatsan crown serisinin cok iyi oldugunu duydum.En iyilerden biri.Masko yatsan bayi sahibi de, evimde kullaniyorum ve bugune kadar gordugum en iyi yatak demisti.( Satmak icin degil, biz tempuru aldiktan sonra soyledi )
    Ben kendi görüşümü belirttim.
    işbir visco aldım memnun kalmadım 15 gün sonra yatsan crown aldım. depoma kaldırdım. şu an yazlıkta kullanılmadan duruyor.
    Uzun zamandır avrupada kullanılan sünger yataklar sağlık açısındanda uygun oldugu soylenıyor ama belirttiğim gibi ben memnun kalmadım. Yatsanın premium serisi yaylı yatakları kullanın aradaki farkı daha iyi gorursunuz.
    Evden çıkardıgımız 8 10 senelik çökmüş yataktan sonra visco veya herhangı uretıcının orta kalite yatagı bile tatminkar olacaktır.
    Satan kişi dahi, buna bende dahil crown kullanıyorsa bir bilindiği vardır diye dusunuyorum. Tercih yine sizlerin.
    inst. kozgaraj

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bedline'dan 3 yıl önce aldık 2 metreye 1 metre . Çift taraflı kullanılabiliyor visko olması lazım tam bilmiyorum ama yatak biraz sert içine gömülmüyorsun. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir göçme falan olmadı dümdüz hala ve hiç bel ağrısıyla halsizlikle uyanmadım tavsiye ederim.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bel fıtıgından muzdarip bi insanım, yıllardır yataşın yarı ortepedik modelini kullanıyorum.. Çok çok memnunum..

Edit:
    Modelin adı bluestar.. Tam ortopedikmiş
    Tango-1 never dies.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedir Yataş Five-z kullanıyoruz.3-4 kişiye daha aldırdım hepsi Allah razı olsun dedi kullandıkça..
    Tavisye ederim..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antebe geleli 1,5-2 sene falan oldu. 3 tane ev 4 tane yatak değiştirdim,hiç biri atlamaya zıplamaya uygun değil. En uygunu hangisidir uyumak için çok kullanmıyorum öğrenci olduğum için düzensiz bi hayatım var nerde yatıp kalktığım çok belli değil yani.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu kısaca bir hortlatalım
    bütçe max 1000tl ebat 160x200
    kısmetse martta düğünüm var yatak bakmaya basladık şimdiden ufak ufak alalım evi dizelim diye.
    ben sert yatak seviyorum nişanlım yumusak ama orta kararda anlastık
    yataşdan baktık bir tane atletik serisi mi nedir yaylı sert bele destek veren özel yapısı varmıs kan dolasımını hızlandırıyormus o bu anlatırken hosumuza gitti 2 dk yattım güzel gibi 1300 tl fiyatı var
    sonra işbire gittik artık arsızlık basladı satıcı dene dedikçe hepsine yattım visko yumusak oldugu için bana rahat gelmedi gömülünce huzursuz oldum sanki belim boynum cok agrıyacakmıs gibi hissettirdi
    menekşe modeli hosumuza gitti yay yok sünger yerine poliüretan lateksit varmıs fiyat 1050tl
    şimdi deneyen yatak kullananlardan ricam bu paraya cok yumusak olmayan sağlıklı uzun ömürlü rahat yatak ne önerirsiniz ?
    visco gercekten yumusak oldugu gömüldüğü için rahatsızlık verir mi yoksa tamamen o anlık his mi?
    bu arada uzun zamandır kanepede yatıyorum

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bel fıtıgından muzdarip bi insanım, yıllardır yataşın yarı ortepedik modelini kullanıyorum.. Çok çok memnunum..

Edit:
    Modelin adı bluestar.. Tam ortopedikmiş
    Bu vardı..

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 senedir Yataş Five-z kullanıyoruz.3-4 kişiye daha aldırdım hepsi Allah razı olsun dedi kullandıkça..
    Tavisye ederim..
    Geçen hafta bunu aldım.. İnanılmaz memnunum.. Boyun,bel ve sırt fıtıgı olan birisi olarak konuşuyorum.. Yatakytan bagırarak uyanıyordum acıdan.. Çok şükür ki şimdi hiç sorunum kalmadı..

Yataş Five star Z diyorum..
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)