Allah rahmet Eylesin Yakınlarına sabır versin
Allah rahmet Eylesin Yakınlarına sabır versin
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
allah rahmet eylesin, emniyet kemeri olsa belki surucu kurtulabilirdi gibi gozukuyor ama iste.. ailesine allah sabir versin.
Allah'm taksiratlarini affetsin.![]()
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
ALLAH rahmet eylesin adaşız
direk konu başlığında benim nick yazıyo arayan arkadaşlar oldu
konu benim ile alakalı değildir
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
allah rahmet eylesin..yakınlarına sabır versin rabbim..bu araç nasıl bu hala gelmiş nasıl bi kaza olmuş çözemedim...
SDR GARAJ
kötü bir durum gerçekten rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin mekanları cennet olur inşallah.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Mekanları cennet olsun,Allah ailesine sabırlar versin![]()
Bir evden iki cenaze çıkmış iki kardeş ölmüş hala s2000 e yazık olmuş diyenler var..
Allah Rağmet Eylesin Ailesine Sabır Versin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Çok tehlikeli bir araba ya,güvenlik donanımı yeterli değil inanılmazda gaza getiriyor insanı yeticek param olsa o arabayı almaya korkarım Allah affetsin yakınlarına sabır versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)