User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
160 sonuçtan 153 ile 160 arası

Konu: mekanın cennet olsun metin

sLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mekanı cennet olsun..
    1-) '93 Honda Civic Ex
    2-) '96 Renault 19 RTi
    3-) '91 Honda Integra LS
    4-) '97 Renault Clio RSi
    5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
    6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be Musa abim.Az yemek yeyip çay içmedik.Gaz basmayı severdin keşke o pedala o kadar basmasaydın da bizi üzmeseydin abim Allah Rahmet eylesin.Uysal beton sahipleriydi vefat eden abilerim
    Coğrafya kaderdir

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesın ....
    Allah Ailesıne cok buyuk sabır versın cok cok uzucu bır olay.

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tek bısey soylemek ıstıyorum oda bu otobus soforu olan serefden yoksun ınsanlara aynı olay benım basıma geldı bende aynı noktadan yolun ortasına bırakıp cekıp gıden bır we normalde orası ana yol olan bır yerde makas bıle atmadım onunde kamyon warken fark edemedıgım ıcın wurdum hadı ben kendımı son anda yaptıgım hareketlerle kurtardım bu aracın sahıbı olan cocukların anası babasına allah bınlerce kere sabır wersın aklıma hastanedekı kendı annemın bagırısları gelınce tuylerım dıken dıken oldu allah sabır wersın allah hepınızı korusun bu koydugum fotolarda ıbretlık olsun benden yapmayın arkadaslar

HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53991756

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyle uzucu sacma yorum yapan ınsanları allaha havale edıyorum umarım bırgun sızın basınıza gelmez sızın ıcınde yalan yanlıs bılgı weren ınsanlar olmaz suc atmak cok kolay ınsanlara

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tek bısey soylemek ıstıyorum oda bu otobus soforu olan serefden yoksun ınsanlara aynı olay benım basıma geldı bende aynı noktadan yolun ortasına bırakıp cekıp gıden bır we normalde orası ana yol olan bır yerde makas bıle atmadım onunde kamyon warken fark edemedıgım ıcın wurdum hadı ben kendımı son anda yaptıgım hareketlerle kurtardım bu aracın sahıbı olan cocukların anası babasına allah bınlerce kere sabır wersın aklıma hastanedekı kendı annemın bagırısları gelınce tuylerım dıken dıken oldu allah sabır wersın allah hepınızı korusun bu koydugum fotolarda ıbretlık olsun benden yapmayın arkadaslar

HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53991756
    Hmm, otobüs şöförleri şereften yoksun.. Cevabını verirdim ama gerek yok. Genelleme yaparken biraz daha dikkat et.

Ölenlere Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm, otobüs şöförleri şereften yoksun.. Cevabını verirdim ama gerek yok. Genelleme yaparken biraz daha dikkat et.

Ölenlere Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
    Ben ana yolda sag tarafa bırakıp cekıp gıdenler ıcın bunu sureklı yapıyorlar seklınde soyledım bukadar dokunucanı bıledık kusura bakma ...Otobus dıger araclar gıbı enı 1.6 -1.7 metre bır arac ddegıl yolun yarına kadar gelıyor bunu 2 serıtlı yolda bıle yapıyorlar alıskanlık ısdedıgındede arkadakının onune kırıp cıkmayı sewerler soyleme amacım yanlıs anlasılmıs olabılır..

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ana yolda sag tarafa bırakıp cekıp gıdenler ıcın bunu sureklı yapıyorlar seklınde soyledım bukadar dokunucanı bıledık kusura bakma ...Otobus dıger araclar gıbı enı 1.6 -1.7 metre bır arac ddegıl yolun yarına kadar gelıyor bunu 2 serıtlı yolda bıle yapıyorlar alıskanlık ısdedıgındede arkadakının onune kırıp cıkmayı sewerler soyleme amacım yanlıs anlasılmıs olabılır..
    Yo ben alınmam ben şöför değilimsonuçta ama hoş değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)