mekanı cennet olsun..
mekanı cennet olsun..
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
Vay be Musa abim.Az yemek yeyip çay içmedik.Gaz basmayı severdin keşke o pedala o kadar basmasaydın da bizi üzmeseydin abim Allah Rahmet eylesin.Uysal beton sahipleriydi vefat eden abilerim![]()
Coğrafya kaderdir
ben tek bısey soylemek ıstıyorum oda bu otobus soforu olan serefden yoksun ınsanlara aynı olay benım basıma geldı bende aynı noktadan yolun ortasına bırakıp cekıp gıden bır we normalde orası ana yol olan bır yerde makas bıle atmadım onunde kamyon warken fark edemedıgım ıcın wurdum hadı ben kendımı son anda yaptıgım hareketlerle kurtardım bu aracın sahıbı olan cocukların anası babasına allah bınlerce kere sabır wersın aklıma hastanedekı kendı annemın bagırısları gelınce tuylerım dıken dıken oldu allah sabır wersın allah hepınızı korusun bu koydugum fotolarda ıbretlık olsun benden yapmayın arkadaslar
HONDA CİVİC 1.6 VTİ KAPORTA HASARLI 96 MODEL - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 53991756
boyle uzucu sacma yorum yapan ınsanları allaha havale edıyorum umarım bırgun sızın basınıza gelmez sızın ıcınde yalan yanlıs bılgı weren ınsanlar olmaz suc atmak cok kolay ınsanlara
Ben ana yolda sag tarafa bırakıp cekıp gıdenler ıcın bunu sureklı yapıyorlar seklınde soyledım bukadar dokunucanı bıledık kusura bakma ...Otobus dıger araclar gıbı enı 1.6 -1.7 metre bır arac ddegıl yolun yarına kadar gelıyor bunu 2 serıtlı yolda bıle yapıyorlar alıskanlık ısdedıgındede arkadakının onune kırıp cıkmayı sewerler soyleme amacım yanlıs anlasılmıs olabılır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)