ilan verirken kart bilgisi girme ayrı komedi kartın limiti dolu die ilan veremiyorum iyimi![]()
ilan verirken kart bilgisi girme ayrı komedi kartın limiti dolu die ilan veremiyorum iyimi![]()
Herrkes sahibinden.com'un sorunlarından bahsediyor, fakat sahibinden.comda sadece araba satılmıyor ki. Çalışanların ilgilenmesi gereken birçok bölüm var, o sebeple bu işlerden daha fazla anlayan insanlar için, daha doğrusu 75-90 hp seçeneği olması yerine( ki bu dilim arasında aynı modelin farklı motor seçenekleri olabiliyor, grande punto multijet 75 ve 90 hp gibi), tam motor gücünün yansıtılabileceği bir site yapan ve bizlerin bu alternatifi kullanmaaya iten, ihtiyacın bilinmesine rağmen çıkmadı. Şu forumda en az 10bin kişinin 2 bini öyle ya da böyle siteden şikayetci mesela. Saçma sapan fotoğraf engellemeleri olmayacak, araç detay bilgileerinin tamamının yer aldığı bir sadece araç alım satımına yönelik site açıkca ihtiyaçtır.
Instagram: mutusgarage
Sahibinden.com gerçekten işin b***** çıkarttı...Sahibinden.com'da süper mağaza üyeliğimiz vardı ve sınırsız ilan girişi yapabiliyorduk.Şimdi ise süper mağaza üyeliği için 2.000 TL'ye yakın para istiyorlar ve aylık sadece 20 ilan girişi yapılabiliyor.
TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !
-sistem suistimal edilirse olacağı buydu, Kendini korumak ve gelişmek için sürekli yenileniyor.
Öneriler için.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres
düzeltme; imla için.
Ben ilan ver diyorum, bomboş beyaz bir sayfa açılıyor.. İlk defa karşılaştım,sebebini bilen varmıdır?
Chrome'da hala aynı sorun var, explorer'dan denedim şimdi, ilan verebiliyorum
hortlayım kendini rcz zanneden megane gt line
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26191522/detay
1881 - 193∞
ben mesela galerinin ilanına giriyorum galerinin adının üstüne tıklayınca mağazaya geçip sadece galeriye ait ilanları göstermesi gerekirken sagibindene kayıtlı 3 milyon 8xx bin ilan çıkıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)