Yeni moda bu oldu sanırım araç sahipleri arasında anlaşıp yüksek fiyat yazıyolar.
bir gün böyle olacağı belliydi ;
Honda S2000 2.0 Vtec 2003 Model 300.000 TL Sahibinden sat
Nissan 200 SX 1.8 Turbo 1991 Model 150.000 TL Galeriden sat
Bu aracın olması gerektiği fiyat bu mu?![]()
En basitinden yakın zamanda, geçtiğimiz yaz su s13ler 25-30 bin arasıydı.
50bin liraya 34 AK plakalı füme S14A için ciddi ilgileniyordum. Ki baya emek harcanmış bir araçtı.
Japon araçlarındaki fiyat artışından sonra bizim neyimiz eksik diye diye fiyatlar şişmeye başladı.Sadece 200sx için değil tüm marka modellerde bu durum söz konusu.
Hemen hemen her gün 200sx ilanlarına bakarım son 2 günde bir çok aracın bu fiyatlarda ilana düşmesi dikkatimi çekti
@mepsthirteen 180sx
Siz ne diyorsunuz fransada S2000 fiyatları Skyline GTR R34 fiyatlarını geçti Valla
Typer"larda geçmek üzere![]()
O 150.000TL yazan Coşkun hoca, arabam 60.000TL gördü deyip ilan açmış ona diyecek birşey yokAyrıca her sx i yakından biliyor, yapılan her işi yakından takip ediyor musunuzda bir tek o araç alınır diyorsunuz?
ROL S13, ES A3
keşke benim 528'de çift fanuslu ve roketli olsaydı
BMW 5 Serisi 530i 530i 2001 Model 46.500 TL Sahibinden sat
O aracın setup'ıyla kafa kafaya, üretim modeli ve fabrikasyon opsiyonu fazla olan 5 araç var TR'de. Şu an ikisi satılıkta. Fabrikasyon koltuk ısıtma sizin için önemli olmayabilir ama aracın fiyatını arttırır. Araçların ciğerini söke söke binenler vardır bir yanda, bir tarafta da redline göstermeye çekinen, "Aman bişi olur yazık arabaya" diyecek kadar aracını çok seven.
Ben aracımı yola çıkmasın diye kullanmayarak yürüyerek ya da taksiyle kullanırken evinde 3 arabası daha olup "Aman bu patlarsa bozulursa diğerine binerim, yaptırırım" diyen kişilerin arabalarına aynı hassasiyeti göstermesini beklemeyin.
Ekleme: Kör atın topal alıcısı olur, kör ölür badem gözlü olur gibi malların ve eşyaların sahiplerine göre değerlendiğini belirten atasözlerinin yanında; her arz kendi talebini yaratır diyen Say Kanunu mevcut ekonomide. Herkes istediği fiyatı koymakta özgür, harcadığı parasının ve emeğinin karşılığını istemekte serbesttir. 35-40 bin TL civarına adam akıllı sıfır araç yokken, bizim araçlardaki çoğu özellik şu an araçlarda opsiyon olarak 10-15 bin TL'ye eklenebilmekte.
Saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)