Bu arada edit yok, birisi alıntı yapmadan hemen ekleyim :D Ford EU ilk kuruluşunda Ford Almanya ve Ford İngiltere birleşimiyle kuruldu . Almanya ile alakası yok derken güncellerden bahsediyorum.
Printable View
Bu arada edit yok, birisi alıntı yapmadan hemen ekleyim :D Ford EU ilk kuruluşunda Ford Almanya ve Ford İngiltere birleşimiyle kuruldu . Almanya ile alakası yok derken güncellerden bahsediyorum.
valla bende amerikan dışında avrupa olanları almanya üretimi biliyordum
Fiesta Alman üretimi de, Mondeo Rusya ya da Romanya gibi bi yer olması lazım.
İlandaki araba sıfır km 76.750TL
Seat Leon 1.4 TSI FR 2015 Model 76.750 TL Galeriden sat
Bu ilandaki araba ikinci el 5.000KM'de
Seat Leon 1.4 TSI FR 2015 Model 84.500 TL Sahibinden sat
İki aracında donanımları aynı sadece 5.000KM'de olan seat sound var ama aradaki fiyat farkına tesisat yarışmasına sokarsınız arabayı.
Bu 2.eldeki fiyatlar neden böyle yani bir sazan gelir köktürürüz mü diyorlar ?
Tamam sıfır araçlar pahalı ama ikinci eller sıfırdan daha daha daha mantıksız olmaya başladı yıllardır. O yüzden sıfır candır lüzumsuz adamları zengin edeceğime bayiileri ederim.
76.750 yazan araçta ses sistemi hariç diğer araçtan daha dolu fr plus paket diğerinde olmayan bu araçta alcantara var optik park ön park sensörü var.
bu araç sıfırda diğerinden ortalama 1000TL daha pahalı.
Bu arada asıl bombayı söyliyim:)
84.500 yazılan aracın 2016 sıfır dip rakamı 77.200TL liste fiyatı o donanımla 78.500TL. TR de iki tane falan değil zibil gibi de 150 act manuel geldi.
Sonra ilanlar paralı oluyor diye kızıyorsunuz 100 lira olacak anasını satıyım bak bakalım bir daha böyle apır sapır ilanlar oluyormu.
Adam facebook gibi aracını sergiliyor.
Katılıyorum.
Valla 6 aydır arkadaşa leon fr bakıyoruz böyle komik ilanlar var dedim git sıfır al en azından kafan rahat olur.
Geçen bir araba ile konuşuyoruz böyle rakamlar uçuk telefondaki kişi diyorki zamanında bende bulamadım rakamlar çok alakasız yüksekti 2.elde gittim sıfır aldım diyor.
E şimdi sen mantıksızsız rakam yazmışsın diyorsun abi arabanın fiyatı bu ama normal bak diğer rakamlara diyor.
Ulen adam 85.000TL yazmış sende 3 yaşında arabaya 80.000TLmi yazıcan sıfırı 73.000TL işte.
Sonrada 2.el leon piyasası kötü araba satılmıyor diyor angutlar.
Al bir tane daha veriyim
Seat Leon 1.6 TDI ST Style 2015 Model 88.750 TL Galeriden sat
Araç full değil
Alcantara yok 6.5" ekran yok
Aracın şuan bu full olmayan hali ile 2016 listesi 92.400TL kampanyalı Dip rakamını söyliyim 86.700TL :)
Sadece leon değil abi her araba aynı şekilde. Buna birilerinin ''DUR'' demesi gerekiyor. Belki sahibinden el atabilir gerekli şikayetler gelirse .
Zaten ötv vergi derken bayii den o kadar kazıklanma hissi yaratmıyor;fakat böyle insanlardan araba almaya niyetlenince insan iki kere düşünüyor. En güzeli pırıl pırıl bayii den almak .Bana göre 70 bin civarı bile leon için çok fazla ikinci el olarak.
mk2 kasa FR'lar 50 den aşağı bulunmuyor 42 bin liraya sıfır almayanı dövüyorlardı :). Allah sonumuzu hayır etsin 2.el piyasasında bu şekilde devam eder gibi görünüyor.
Valla bana zamanında 2012 sonunda bayi mk2 leon fr'ı 40.000TL verdi al git dedi.Dedim eskidi bu ibiza fr makyajlandı ondan alayım dedim.
Birde şunu burdan haykırmak istiyorum :D
Leon FR 1.4 TSI 140 manuel gelmiyor ama 150 HP manuel FR geliyor geliyor anlayın artık.
Adamla konuşuyoruz abi ama 140hp manuel fr gelmiyor diyor 125'lik var diyor ya baktınmı sitesine 150hp manuel geliyor diyoruz ses yok.
Yine bir sazan.avi
Seat Leon 1.4 TSI FR 2015 Model 81.500 TL Sahibinden sat
Parayı dolara altına falan değil, Leon'a yatırmak lazım demek ki :D Fiyatlara gel.
i10 alırken aynı şeyleri yaşadım. 38binden aşağı düşen yoktu ve expertiz, noter, senelik bakım derken 39 a gelecekti. 2 daha koydum. Sıfırını aldım. İlk plakasını ben taktım, ilk km lerini ben yapıyorum. Şimdi bana 38 diyenler 36 lara düştü ama zerre pişman değilim sıfır aldığıma. Bence 2. yeni bakmak yerine gidip sıfır almak lazım. Tabi 60-65 binlik araçta 5-8 binlik bir fark varsa 2.el alınabilir ama ufak rakamlar için değmez. Bu arada 1-2 sene içinde segmetn büyütmek istersem eğer benim de aklımda 1.4 tsi 150lik leonlar var. O zamana 2.elleri 55-60lı rakamlara düşerse miss olur.