sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hard tup sistemli, az tecavüz edilmiş.
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Şöyle jantlar takip gezen arabalardan nefret ediyorum. Blade diye mi geçiyor neyse jantın hiç bir hesabı yapılmadan cart diye geçiriyorlar bijon ölçüsü bile baktıklarını sanmıyorum.
Ben bizzat senelerdir kullandığım oto yıkamadan tanıyorum bunları. Adı komik gibi gelebilir ama bu araçları fluence toptancılarından alıyolar, düzeltip allayıp pullayıp, x Bey'den diye sürüyolar. Çok isterim bu 3 kardeşi görmenizi. Birbirinden nefret oğlu nefret ediyolar ama yani anlatılmaz izlemek lazım :D
Millet kafayı yemiş valla.
''Acil satılık 20000-250000 arası''
Ulan sen o asgari fiyatı yazdıktan sonra hangi mal çıkıp da 22bin teklif eder o araca. Baştan indirmişsin işte yelkenler.
Direksiyondaki hiç ablaya benzemiyor hem onu bir indirseydiniz bari yav...
http://i.hizliresim.com/W0pY6L.png