Bi akrabam pert isi yapiyor, hepsi agir hasarli gözüküyor
Printable View
Hiç bişi olmaz, aynen devam eder sahibinden.
Bana göre tek sıkıntı, kurumsal üyelik için kayıtlı kredi kartı istemeleri. Onlar yüzünden bir kartımın mail order özelliğini kapatamıyorum. Neymiş, her ay çekeceklermiş. Çek tek seferde, taksitle ödeyelim işte. Saçma salak işler.
Şu anda girilemiyor sahibindene. iyi oldu , bu ali kıran baş kesen zorbalara. inşallah batarlar.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
farklı araç aynı ağır hasar açıklaması
Abi ağır hasarın şöyle bir durumu var atıyorum aracın hasar oranı parça bazında yürüyende 10 paraçadan 3ü, kaportada 10/6, motorda 10/5 den fazla ise fiyatlardan bağımsız olarak araç ağır hasar almış sayılıyor veya pert sayılıyor bu noktada tek kalemde 100k tl hasar kaydı olup ağır hasar kaydı geçmez, 3k tl kayıt ile değişmesi gereken parça sayısı fazla ise ağır hasar kaydı görünebilir.
Değerleri ve oranları uydurdum, doğru rakamları bilmiyorum.
Tel numarasını üşenmeden lastiğe yazan koca yürekli arkadaşımız. Garanti olsun diye tamponlara da yapıştırmış.
155 e üsküdar dan aldı,175 e 3 aydır ilanda satılmadı,şimdi 192 yapmış fiyatı.Şimdi kesin satarsın..
Tatlı su kurnazı bunlar. Fazladan ilan ücreti ödememek için satılan aracın ilanını başka araçla revize ediyorlar.
Boş geçmeyelim. 1 senedir ara ara ilan veriyorlar 37-38'den. Ya tutarsa hesabı.
Bu nedir böyle yaa , daha nereye gidicek bu piyasa, hayır bide o kadar kusurlu muayene kağıdını eklemek nedir çözemedim.
Konu sadece sahibinden.com ama letgo da şöyle garip bir ilana rastladım
İzmir icinde Calıntı canta - letgo
çalıntı çanta olarak yazılmış ama çalanda ilan başlığını öyle girer mi muamma
alemin akıllısı bu arkadaş sanırım :) Açıklama efsane. Satış almadığı araca alıcı motor yaptıracakmış. 2 günde komple bitecekmiş hahahah neler göreceğiz daha bakalım.
Herkeze hayırlı satışlar öncelikle aracı başka kişiler tarafından ilana koyulup insanları dolandırmaya çalışmışlar arkadaşlar kimseye inanıp güvenmeyin aracın gerçek sahibi benim en son 2 hafta önce araç satılmıştı istanbula aracı vermeye giderken kayış koparıp hararet yapınca motoru yedik komple motor kapılacak araç şuan sanayide duruyor 5 bin tl masrafı var aracı alacak olan arkadaş denizliye gelecek şuan denizlinin acıpayam ilçesinde sanayide yatıyor para verilip araç yapılmaya başlayacak 5 bin tl verilecek 2 gün içinde komple araç bitmiş olacak alacak olan arkadaşım gelecek yanıma sanayiye gidicez aracı görücek sonra notere gideceğiz bana 11 bin tl verecek ben satışı vereceğim arkadaşa alan arkadaş geri kalan masrafını ister sanayiye verecek parasını yaptıracak isterse çekici ile alıp gidip kendi bildiği yer varsa oraya yaptıracak aracın masrafı belli hangi parçalar alınacak belli fiyatlrıda belli zaten araçın başka bi sorunu yok şanzımanda veya başka bi mekanik aksamda hiç bir sorunu yoktur sanrufu çalışıyor sorunsuz klima sorunsuz çalışıyor hız sabitleyici çalışıyor herşeyi çalışıyor şimdiden herkeze hayırlı satışlar