Gerçekten bu 300c'ler ne etmişki,bu hallere sokmuşlar....
Hasar durumu çok ama çok saçma olmuş bence.
Kafamız iyi gittik ön tarafı patlattık. motor içine kadar yedi araba. kaput çamurluklar değişti , sigortaya bildirmedik. araba hasar kayıtsız. iyi mi oldu şimdi. bence sadece hasar kaydına bakarak araba alan dangalaklara daha iyi olur. hasarsız ne amk yaaa. baştan ofsayt seçenek. hasarlı demek çarpık çurpuk onarım isteyen. hasarsız ise boyalı onarım görmüş bile olsa ''hali hazırda'' hasarsız sağlam olandır.
hay hasar kaydınızın , saçmaladık yine![]()
Arkadaş yanık haldeki fotoğraflarını çekersin. Sonra götürür boyatırsın, boyanırkenki fotoğraflarınıda çekersin. Sende dursun satarken söylersin ya yanıktan ötürü boyalı fotoları mevcuttur diye. Bu nedir ya öyle gezilirmi yıkatsan bile araba pasaklı gibi duruyor. Boya için imkanı yoktur maddi durumu yetersizdir birşey diyemeyiz ama imkan olduğu halde sırf boyasız diye satmak içinde şöyle binilmezki yav. Şuna bak araba üstüne kola dökülmüş bebe gibi geziyor ortalıkta.
Galeri sahibinin psikolojik sıkıntıları var galiba
İstanbul EMRE OTOMOTİV Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
Samara 2109
Şu ilanlar artık anasayfada çıkıyor sizinde dikkatinizi çekti mi bilmem ama , vitrin fotoğrafları falan bilmem çok itici geliyor bana![]()
Özellikle şu arkadaş bir de 30.000 TL kendi tekniğimle yazmış , 30.000 lira versem kraliçe elizabeth'e kayarım o türkçe konuşur aq
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arabanın dışını kerhaneye içini teknosaya çevirmeseydiniz aslında güzel bi seçenek olabilirdi ...
Seç beğen al ... Hemi
E&P MOTOR'S DODGE MAGNUM SRT8 6.1 HEMİ TR'DE TEK...
İlan No: 405254476
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E&P MOTOR'S DODGE MAGNUM SRT8 6.1 HEMİ... TEK !!!
İlan No: 444124068
...
İnanın artık dürüst insan kalmadı. Tüm samimiyetimle söylüyorum dürüst olanda iş yapamıyor.
1.6 hdi 2014 bi partner var araçta kusur hata boya hiç birşey yok. km daha 43k da. Bi müşteri geldi baktı sevdi ekspere götürdü. Alırken benim ekspertiz yaptırdığım yerde söylemişlerdi. Radyatör fanı 2 kademeymiş 2. kademesi çalışmıyormuş. Partner larda kronik bi arızaymış 100-200 liraya halledilir bi durumdu. Müşterinin ekspertiz yaptırdığı yer bu kusuru farketmemiş sanırım benim de öyle aklıma geldi adama söyledim. Adam arabayı almaktan vazgeçti. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum 100₺ için aracı almaktan vazgeçti. Söylememiş olsaydım almıştı ama söylediğim için vazgeçti.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Aracı 2016 Nisan ayında filan 220 küsür binde satmıştık..Arkadaş o tarihten beri geri geri gitmiş galiba
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
dijital km olanları artık eski tip olanlardan daha rahat oynuyorlar sanırım
neredeyse klasik km göstergeli olanları daha güvenilir bulacam
o derece biz büyüdük ve kirlendi dünya
![]()
Tesla Model Y Sr
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)