sahıbınden.com a giremıyorum ana sayfa açılıyor ılanlara tıkladığım zaman oyle kalıyo benım pc demı var sadece bu sorun,aynı problemı yaşayan varmı başka
Yerimidir bilmiyorum ama bana fake ilan gibi geldi numara yok adres yok ?
Connecting site...
Connecting site...
Bu adam ilanın fiyatını bi 29 Bin Lira bi 9 Bin Lira yapıp duruyor. İlk paylaştığımda 29 Bin Liraydı, şimdi 9 Bin Lira.
Connecting site...
ilan kalkarda link ölür diye yaziyim burayada
araç 2011 Fiat Punto Evo 1.3 mjet dynamic 95lik motor. bayagıda dolu km'de enfes ama
İRTİBAT TEL: 05324727239 FATİH ÇOBAN
ARAÇ BAKIMLI MASRAFSIZ OLUP GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR EYLÜL 2011 TRAFİĞE ÇIKIŞLIDIR. KM ORJİNALDİR 10000 KM BAKIMI 2013 ŞUBATTA BİRMOT ZİNCİRLİKUYUDA YAPILMIŞTIR MUAYNESİ YENİ YAPILMIŞ OLUP 2016 HAZİRANA KADAR GEÇERLİDİR ARACIN İÇİ TERTEMİZDİR MOTORDA ŞANZUMANDA EN UFAK SIKINTI SORUN YOKTUR ARACIN TRAMERİNDE 1 ADET ÇARPMA GÖZÜKÜR ODA TUTARSIZ.ARAÇTA BELALTI ŞEHİRİÇİ KULLANIMA BAĞLI OLARAK TAVAN HARİÇ BOYA VARDIR ALAN KİŞİ TEK KURUŞ MASRAF ETMEDEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLİR. ALICISINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM..
PLAKA:34HU1633
ŞASE: ZFA19900000781960![]()
1881 - 193∞
bende bunu anlamıyorum... 17.000 km de şehir içi kullanıma baglı ne olabilir ? He suriye olsa anlarım şarapnel parçası gelir , mermi gelir top gelir.. İstanbul ataşehir yaw... delikanlı gibi yazcan hanım boydan boya sürttü aracı komple boyatmak zorunda kaldık diye veya neyse...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Acil satılıkmış, aciliyeti olduğu için ucuza kapatırız di mi?
Connecting site...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)