User Tag List

Sayfa 506/506 İlkİlk ... 6406456496504505506
9608 sonuçtan 9.596 ile 9.608 arası

Konu: sahibinden.com saçmalıkları.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumun diğer bölümlerine bakmıyorsun herhalde

Bmw E46 330ci Manuel
    Yoo baktım ilk orda gördüm zaten
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön çamurluk modifeye parçasımı yani sonradan eklenen bir parça diyor ben bunu aracın değişeni olmadığını orjinal olduğunu anlarım. Onun için yazdım zaten saçma olduğu için.
    Sokaktan çevirip 1000 kişiye soralım 1 kişinin bile şu şekilde düşüneceğini sanmıyorum hocam, makul bir argüman olmamış bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baskan96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokaktan çevirip 1000 kişiye soralım 1 kişinin bile şu şekilde düşüneceğini sanmıyorum hocam, makul bir argüman olmamış bence..
    Makul olması için böylesine özel bir arabanın daha detaylı bir açıklama ile satılması kusura bakmayın ben kendim gibi görüyorum herkesi,daha geçen ay cla sattım kapı ucundaki nokta rutujlara kadar fotoğraflayıp ilana öyle attım ilk gelende aldı gitti hatta exper benim kadar kusurunu söylemedi adam teşekkür etti pazarlık bile etmeden aldı gitti.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makul olması için böylesine özel bir arabanın daha detaylı bir açıklama ile satılması kusura bakmayın ben kendim gibi görüyorum herkesi,daha geçen ay cla sattım kapı ucundaki nokta rutujlara kadar fotoğraflayıp ilana öyle attım ilk gelende aldı gitti hatta exper benim kadar kusurunu söylemedi adam teşekkür etti pazarlık bile etmeden aldı gitti.
    Satıcı detaylı ekspertiz raporunu eklemiş, ilanın alt kısmına da işaretlemiş zaten. Bir tek siz o şekilde anlıyorsunuz diye yok yere kimseyi lekelemenin bir mantığı yok hocam.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...
    İlan açıklamasının başında değişen sadece arka stop yazıyor,az aşağı iniyorsun sağ ön çamurluk değişen komple boya+tavanda lokal olduğunu yazmış. İyice garipleşti bu ilanlar
    Ön çamurluk modifeye parçasımı yani sonradan eklenen bir parça diyor ben bunu aracın değişeni olmadığını orjinal olduğunu anlarım. Onun için yazdım zaten saçma olduğu için.
    Kusura bakmayın da bu ilanı 5 kere incelemişimdir, favorilerimde de var, siz böyle yazınca açıp tekrar baktım yine sizin anladığınız şekilde anlamadım.

Ya siz çok abuk ilanlar gezdiniz paranoyak oldunuz ya da içiniz fesat Şaka bi yana, agresiflik olarak söylemiyorum ama ilanda bir gariplik yok bence de, gayet şeffaf görünüyor. Bütçem uygun olsa ciddi düşünebileceğim bir araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baskan96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satıcı detaylı ekspertiz raporunu eklemiş, ilanın alt kısmına da işaretlemiş zaten. Bir tek siz o şekilde anlıyorsunuz diye yok yere kimseyi lekelemenin bir mantığı yok hocam.
    Ben ilanın daha anlaşılır ve detaylı yazılmmamasını eleştirmek için fikrimi belirttim ilanı karalamak gibi bir düşüncem yok,arabada gayet düzgün görünüyor. İlk yazdığımdada bu ilanlar iyice garipleşti dedim adam tokatçı vesaire demedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın da bu ilanı 5 kere incelemişimdir, favorilerimde de var, siz böyle yazınca açıp tekrar baktım yine sizin anladığınız şekilde anlamadım.

Ya siz çok abuk ilanlar gezdiniz paranoyak oldunuz ya da içiniz fesat Şaka bi yana, agresiflik olarak söylemiyorum ama ilanda bir gariplik yok bence de, gayet şeffaf görünüyor. Bütçem uygun olsa ciddi düşünebileceğim bir araç
    Tekrar söylüyorum böylesine özel bir aracın bu açıklamayı bence hak etmemesi lazım,verilecek para az değil onun için detaylı ve daha özenli bir ilan olması gerekli, zaten paylaştığımız yer ilanlardaki saçmalık başlığı altında.bencede bu ilan garip diye paylaştım.bence araba herkesin hoşuna gitti ondan toz konduramıyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Hasar kaydı var mı yok mu anlayamadım. Varla yok arası belki de.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livaneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...

Hasar kaydı var mı yok mu anlayamadım. Varla yok arası belki de.
    Yok denecek kadar az demek istedi sanırım

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gkn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba, araç benim. yanlış anlaşılma için kusura bakmayın lütfen.

ancak şeffaflık konusunda diğer ilanlara bakarsanız kurumsal ekspertiz yaptırıp ilana koyan tek bir muadil göremezsiniz.

ayrıca telefonda bir aşamaya geldiğim her potansiyel müşteriye aracımı görüntülü arama ile gösterip daha detaylı fotoğraflarını (liftteyken altı dahil) gönderiyorum.

aslında kast ettiğim fabrika donanımına sonradan eklenenen parçanın yalnızca arka stop lambası olmasıydı.

kaportada değişen parçanın bu anlama değerlendirileceğini düşünmemiştim. zaten aracı satılığa çıkardığımda kaportada değişen parçası olduğundan da habersizdim. kurumsal ekspertiz yapıldığında ortaya çıktı. kimseye mahcup olmamak için hem fiyatta ciddi bir düşüş yaptım hem de daha detaylı açıklama ekledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat Tarih
    ↕ 370.000 TL 5 Mayıs 2025
    ↓ 355.000 TL 6 Mayıs 2025
    ↓ 330.000 TL 16 Mayıs 2025
    ↓ 315.000 TL 24 Mayıs 2025

Serbest düşüş gibi mübarek........
    Okumadan imzalamam.....

bedirnismo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide utanmanız olsa

Just a moment...
    reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun

bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)