Makul olması için böylesine özel bir arabanın daha detaylı bir açıklama ile satılması kusura bakmayın ben kendim gibi görüyorum herkesi,daha geçen ay cla sattım kapı ucundaki nokta rutujlara kadar fotoğraflayıp ilana öyle attım ilk gelende aldı gitti hatta exper benim kadar kusurunu söylemedi adam teşekkür etti pazarlık bile etmeden aldı gitti.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Kusura bakmayın da bu ilanı 5 kere incelemişimdir, favorilerimde de var, siz böyle yazınca açıp tekrar baktım yine sizin anladığınız şekilde anlamadım.
Ya siz çok abuk ilanlar gezdiniz paranoyak oldunuz ya da içiniz fesatŞaka bi yana, agresiflik olarak söylemiyorum ama ilanda bir gariplik yok bence de, gayet şeffaf görünüyor. Bütçem uygun olsa ciddi düşünebileceğim bir araç
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Tekrar söylüyorum böylesine özel bir aracın bu açıklamayı bence hak etmemesi lazım,verilecek para az değil onun için detaylı ve daha özenli bir ilan olması gerekli, zaten paylaştığımız yer ilanlardaki saçmalık başlığı altında.bencede bu ilan garip diye paylaştım.bence araba herkesin hoşuna gitti ondan toz konduramıyorsunuz![]()
Just a moment...
Hasar kaydı var mı yok mu anlayamadım. Varla yok arası belki de.![]()
merhaba, araç benim. yanlış anlaşılma için kusura bakmayın lütfen.
ancak şeffaflık konusunda diğer ilanlara bakarsanız kurumsal ekspertiz yaptırıp ilana koyan tek bir muadil göremezsiniz.
ayrıca telefonda bir aşamaya geldiğim her potansiyel müşteriye aracımı görüntülü arama ile gösterip daha detaylı fotoğraflarını (liftteyken altı dahil) gönderiyorum.
aslında kast ettiğim fabrika donanımına sonradan eklenenen parçanın yalnızca arka stop lambası olmasıydı.
kaportada değişen parçanın bu anlama değerlendirileceğini düşünmemiştim. zaten aracı satılığa çıkardığımda kaportada değişen parçası olduğundan da habersizdim. kurumsal ekspertiz yapıldığında ortaya çıktı. kimseye mahcup olmamak için hem fiyatta ciddi bir düşüş yaptım hem de daha detaylı açıklama ekledim.
Bide utanmanız olsa
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)