Bugunde hesabimi bloke etmisler , aradim konustum kimlik bilgisi adima ait fatura falan filan istediler , rutinmis arada sirada kapatiyorlarmis sacmalik !
Bugunde hesabimi bloke etmisler , aradim konustum kimlik bilgisi adima ait fatura falan filan istediler , rutinmis arada sirada kapatiyorlarmis sacmalik !
ıphone da guncellemeden sonra sahıbınden acılmaz oldu
sildim tekrar yuklemek ıcın appstore da sahıbınden ı bulamıyorum ındırmek ıcın
yardımcı olabılecek varmı
e kardeş herkes bi kural koymuş yani.bende işe giderken hafif sakalım olsa aslında bnde daha iyi hissediyorum kendımı daha basarılı olurum ama olmaz dıyo adamlar.sahibinden de ne demıs ısım yazma.sende yazma kardeş 5 aydır nıe ugrasıosun ısrarla.adamlar tok olmus olsaydı senı banlardı olur bıterdı.sen ısrarla atıosun onlarda ısrarla onaylamıyolar bundan daha dogal ne olabilir
appstore da yok sahıbınden silinmiş. bende yukluydu açamıyorum :S
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Photo grapher arkdaşın adını resımden paınt yolu ıle sılıp resimlerı ilana koyabilirsin,sıkıntı olmaz onaylıyorlar..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
şu android uygulamasına bi el atsalar, sürekli yüklenme ekranında takılma yapıyor. uğraştırıyor bi ton :S
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Kartal Uğurmumcu'da, aynı folyodan kaplı, aynı otoparkta fotoğrafı çekilen iki tana rally raid ama biri 157bin diğeri 280bin![]()
göstergede 280 bin yazıyo olsa tamam ama göstergeli olan ilanda 157bin yazıyo.. 157bin yazan ilanı diğerinden 5 gün önce koymuş. belki alıcısı çıktı araştırdılar km nin çekilmiş olduğu görüldü. adamda fiyatı kırıp kmyi doğru yazıp tekrar ilan açmıştır. iyimser yaklaşasım geldi![]()
İyisini kötüsünü bilmiyorum da, hadi yaptılar böyle birşey, insan bi bakar İstanbul'da kaç tane Rally Raid var diyeAlt alta çıkmasa bari iyiymiş
6 tane var zaten
Otoparkı değiştirmedin diyelim, hiç olmadı yandaki Astra'yı değiştir bari
Edit: Bu arada konuyu ilanlardaki tuhaflıklar konusuyla karıştırmışım... Kusura bakmayın...
Rakipleri aslında çok var ama hiçbiri sahibinden kadar güçlü değil tabii ki. Sahibinden şu an dünyada en çok ziyaret edilen siteler arasında 544. türkiye'de 9. site.
Never give up,
Never back down!
konu açmiyim dedim , çalışan vardı diye hatırladım
lütfen şu ilanı kaldırın 2 gün aradım kendisini ya kızı yada karısı açıyor , adama ulaşana özel tebrik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1776247/detay/
Livestrong
sahibinden çok acil nakit sıkışıklığından kelepir takas olur![]()
![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)