Bu numara koyma işi biraz kötü olmuş.
O değil de bu kişinin profiline girdiğimizde 'Satıcının GET İlanlarını Listele' yerine tüm ilanlarını listeleme olsa çok daha güzel olur.
Bu numara koyma işi biraz kötü olmuş.
O değil de bu kişinin profiline girdiğimizde 'Satıcının GET İlanlarını Listele' yerine tüm ilanlarını listeleme olsa çok daha güzel olur.
destek@sahibinden.com'a yazabilirsiniz,
saygılar.
Fotoğrafın altındaki isme,imzaya dikkat edene kadar ilanın doğruluğuna baksınlar.Mirafiori bölümüne Fiorino ilanı verdirmesinler,otomatik arabayı düz vitesli diye yayımlamasınlar,coupe arabayı 5 kapılı,5 kapılı arabayı da cabrio diye yayımlamasınlar.Kazandıkları para haram benim nazarımda,ilanlara doğru düzgün bakmadıkları için filtreleme de pek işe yaramıyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Evet geçen gün arkadaşa cabrio araba bakıyorduk cabrioda arama yaptırdık araçların çoğu bildiğin 4 kapı araçlar..
birde şu motorsiklet ilanlarında artık aramayı biraz daha detaylandırsalar mesela scooter ile maxi scooter ayrımı olsa falan iyi olucak koymuşlar bir scooter katogorisi ara ara çinlisi japonu italyanı 50 cc liği 100 cc liği 500cc liği hepsi aynı katogoride bulamıyorsun aradığını karman çorman.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İlan verirken seçenekleri sistemsel değil , manuel olarak kullanıcılar girdiğinden , ve senin yaşadığın ülkede kendini çakal zanneden adam veya şahıs çok oldugundan dolayı böyle bir durumla karşı karşıyayız.
- TOFAŞ Kartal , coupe , otomatik vitesli olarak girilebilir mesela ... bunu sende yapabilrisin
- ilanı değerleme , bakma , filtreleme sorunu değil bu ...
saygılar.
bi yandan iyi bi yandan kötü olmuş ben allahtan 2.hattımı yazıyorum sahibindene hep karşı tarafın numarasıda çıkıyo güzel olmuş
iyide bir bayan kullanıcı kadının neden teli karşı tarafda çıksın kadını rahatsız edicekler falan sonra bir ton tantana..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Haklısınız,talep fazla;lakin isteğimiz en azından bu yönde iyileştirme yapılması.Özel araçlar olur,bilgi sahibi olmayan bilemez veya araç gümrükten girmiştir vs. bu gibi durumlara eyvallah.Ama en azından şu vites ve kasa tipi konusunda hassas olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Evet bu durumdan bahsediyorum,yeni duydum böyle bir şeyi.Eğer gerçekse ve fotoğraflar bu denli inceleniyorsa araçların kasa tipinin de ilandaki gibi olmadığı görmelerini bekliyorum sadece.
aynı arabanın ılanını 2. kez verıorum ılanı askıya alıyor ticari kimlik taşıyorsun ayık ol dıor.incelemeden etmeden kaldırıyorlar bazen benıde çıldırtıyor bu site
Site bu problemi çözmek istiyorsa bence tek çözüm fahri müfettişlik.Başta TT olmak üzere büyük otomobil forumlarının kapısını çalıp yönetici arkdaşlarla görüşmeliler.Yöneticilerden,forumlarda bu konularla ilgilenen,zamanı müsait olan üyelerin taraflarına önerilmesini talep etmeliler.Tercihen öğrenci olan arkadaşlarımız seçilirse hem daha az maliyet olur hem de onların harçlığı çıkar.Yanlış ilanları düzeltmenin tek yolu kendi bünyelerindeki kontrol mekanizması değil,bu kontrol mekanizmasını cüzi ücretlerle dışarıdan sağlayabilirler bence.Ha şu anda da şikayet mekanizması var ama şimdiki bireysel ve kimsenin şikayet etme gibi bir zorunluluğu bulunmamakta.Öbür türlü ise belirlenecek arkadaşların işi olacak ve yapmakla,bulmakla yükümlü olacaklar.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)