geçenlerde bir toyota için aradım adamı konuştuğumda araba 89.000 km deydi boya cila yoktu istediğim ekspertize götürebiliyodum akşam ilan onay sürecine girdi sabah ilan yeniden çıktı hasar kaydı var bel altı boyalı km 60.000 olmuş tekrar aradığım km oğlum yanlış yazmış abi hasar nerde arka bagaj kapağı falan değişen varmı airbag açtımı yok yok öyle bi hasar değil ufak peki hasar ne kadar görünüyor 18.000 TL(arabaya 34.000 TL istiyor) abi bu kadar hasar var nasıl değişen yok arkadan vuran aracın hasarını bize yazdılar olurmu hiç öyle arkadan vuran suçlu toyatanın parçası pahalı ondan
yalan kat sayısı adamın IQ su ile ters orantılı![]()
Connecting site...
Adam türkçe terk
Araç intercity'den satılıktı, 6 ay kadar ilanda kaldığı için iyi biliyorum. Fiyatta indirim yaptılar ve 10 gün önce satıldı.
Kaput ve ön panjur değişmiş olarak ekspertizi vardı. Şimdi ilk sahibinden, servis bakımlı ve kusursuz olarak satışa çıktı.
Connecting site...
AUDI A4 AVANT 2.0 T FSI QUATTRO TIPTRONIC / Intercity ikinci el
gecenlerde bi ilan gördüm resımlerın birinin altında araba.com mu arabam.com mu ne öyle bişey yazıyodu walla![]()
Connecting site...
benzin-lpg takılmamıştır işaretlemiş. yazı başında lpg takılmamıştır yazmış. ardından sonunda araçta prins lpg vardır yazmış.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Sahibinden.com ''hayaletli'' kiralık ev ilanları da yayınlamaya başlamış,6.fotoğrafa dikkat
Connecting site...
Connecting site...
Keyfe keder boyatanı gördüm de, keyfe keder pert kaydı çıkaranı görmemiştim.
tam bi saçmalık![]()
ilana hatchback yerine heçbek, pıoneer yerine paynır vb yazan insanlardan araba alınmamalı diye düşüniyorum
Barış
ilanı görünce arkadaşımın evi geldi aklıma ve işin ilginci yanlıs değilse karşı komşusu
tırmanarak cıkıyoruz misafirliğe giderken ve en az 10 dk kimse birbiriyle konusamıyor
manzarasıda süper yılbaşında havai fişekleri sultanahmetten nişantaşına kadar olan kısım net gözüküyordu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)