Connecting site...
kendisini gti 180 zanneden gti![]()
Connecting site...
DİRİFİT ve GÖŞTERİŞ sevenlere...
pazarlıksız FİAT dır..
belli EDİYO
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Verildi mi bilmiyorum fakat aracın ve sahibinin kesinlikle korunma altına alınması gereklio başlık nedir öyle
Connecting site...
Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl
Connecting site...
saçmalık işte sadece saçmalık 93 model komple boyalı adanada bilinir diyor birde 13 milyar demiş allahınızdan korkun be ayıp isteyen istediğini yazarsa alıcıda istediği gibi söver anasını satim. 99 model comple boyalı golfler 16 ya 17 ye gidiyor neyin kafasını yaşıyorlar ah bir anlasam
buda başka bir dangalak boya takıntısı olanlar diyor içine bakıyorsun kaput boyalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4689436/detay/
YamahA Xmax 250 ABS
Connecting site...
bu neyin kafası ya, 3te 200 görüyor demiş, yok 10.5 saniyede 100e gelir demiş... 200 görüyoda kaç saatte görüyo acaba
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
fiyatına saatlerce güldüm 10 lira daha katsam golf r alırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64808097/detay
YamahA Xmax 250 ABS
[QUOTE=MDeniz;7471609]fiyatına saatlerce güldüm 10 lira daha katsam golf r alırım
Connecting site...[/QUOT
5 bın lıra harcamıs motoruna 25 bın fazla yazmıs bu nasıl ış arkadas yaaaa
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Arkadaşıma o Type-R'ın hakkı 60 dedimde beni dövcekti az kalsın. 60-65 kullanılan malzemeye göre, kasa boya durumuna göre. 85lira ne öylee hayal dünyası spekk
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Volkswagen Scirocco 1.4 TSi Sportline 2011 Model 58.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 164178944
Bu aracın aynısı ankarada satılıyordu 52.000 e. Aramıştım hatta bi 20.000 birde 30.000 lik tramer var dedi. Gene önyargılı davranmak istemiyorum ama eminim bu araçve plakası değişmiş. 06 plakaydı zaten
NEFESLERİ KESECEKSİN MÜKEMMEL BİR PEFORMANSA SAHİPTİR ARACIN ADAN ZEYEYE HERYERİ DÜZGÜN VE EM TEKNİKTİR KONPLE ÖZEL YAPIM
Connecting site...
şu sitede araç parçalarının ilanlarında 20 kere aynı ilanı girince ne anlıyor bu dükkanlar? bir tane gir adam gibi dursun onlar yüzünden acıp bir parca bakmaya üşeniyorum,içlerinden aradığım şeyi bulmak sıkıntı diye,bu işe bir düzenleme getirse sahibinden.com yetkilileri cok güzel olucak,aynı içerik aynı fiyat 20 kere girmiş adamlar ayıp ya. birde şu cıkmacılar var fiyat olarak yazmayanlar 11.111 lira 1 lira falan fiyatlar sonrada telefonla arayın fiyat verelim diyorlar neden? arayana göre adamına göre mi fiyat cekicen. Orası ilan sitesi değil mi sen orda gir adam gibi fiyatını uyan adam arasın alsın. Bunlar bir tek benim mi gözüme batıyor?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)