Düzgün bir şekilde belirtirsin sende ''Lütfen x fiyatın altında teklif vermeyiniz'' diye.Bir insan nasıl karşılanmak istiyorsa o şekilde davranmalı karşısında olan insana.Sonuc olarak bu adam senın arabana talip olmuş bütcesine göre pazarlık atıyor.İnsanın pazarlık yapması gayet dogal bişe cunku kımse parayı sokakta toplamıyor veya calmıyor carpmıyor herkes hakkıyla emegıyle kazanıyor bu paraları.Gönül ister tabi ki daha uygun bir fiyata almayı.Senın ıstedıgın rakamın altında bir değer veriyorsa sende dersin ki yok beyfendi satmıyorum iyi günler.Hakaret etmek mi sence iyi yoksa düzgün bir şekilde konuya açıklık getirmek mi ?
Connecting site...
masraf 7binmiş beyler ne diyosunuz![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Birde araç komple boyalı demek yerine boya takıntısı olan aramasın atarı var.Düzgünce söylesene kardeşim aracın kaç parçacı neresi boyalı diye bırak alıcı adam değerlendirsin kendi "takıntı" seviyesine göre durumu.2-3 yaşında tavanı kaputu boyalı aracı almak istemeyen adam mı takıntılı oluyor yani.
Kimse kimseye hakeret etmemeli bence.Konuşarak her sorunun çözüleceğini düşünüyorum ki benim bi arkadaşım laf arasında virgül gibi kullanılan ***** s.rm lafı yüzünden gırtlağa bıçak vurdu. cezaevinde hala. o yüzden güzel konuşmak bence herşeyden değerli. Ben bi aracı satarken 2 saat pazarlık ettik. adam almıyorum kardeşim anlaşamıcaz dedi. canın sağolsun tanışmış olduk dedim diye adam arabayı aldı
tatlı dil, tatlı dil , tatlı dil .. her anlamda
![]()
Connecting site...
bunca yillik boyacıyım böyle boya görmedim![]()
bildiğin çamurlukla kaput bağımsızlığını ilan etmiş
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Connecting site...
Bu arac ile görüşmüş arkadasım atladık otobuse yola koyulduk
55-60 yaslarında kendini begenmiş bir amca ile karsılastık
telefonda değişen yok
boya bel altı mevcut
ufak tefek kazalar var dedi
km sini komple boyalı olusunu vs aldanmıyarak yola koyulduk arac geldi
gittik baktırmaya aracta kaput dahil 4 parça değişen var
iç dosemeler farklı farklı bardaklık vs calısmıyor zaten
motor konusunda ustanın dediği güzel motoru km sine göre ama
en büyük nokta telefonda sormamıza rağmen hayır diyipte gidince aracın tarlaya uctuğunu söyleyen bir amca
arac alttan hasarlı bosuna naktinizi ve vaktinizi harcamayın derim biz o hatayı yaptık
sonrada piskin piskin olsun gezmiş oldunuz buraya kadar dedi ve gitti allah yolunu acık etsın
Bu aracada baktık gitmişken elimiz boş dönmemek için
Connecting site...
Sol camurluk kaputun altında macun var boyamamıslar
aracta 1 veya 2 parça boyalı değil gördüğümüz
cıtalar ön arka tampon yan olan cıtalar farklı bir beyaza boyalı
tampon ayarları yok
motor km si doğru
sağ ayna kırık
sağ klima peteği kırık
bardaklık islevini yitirmiş
ön panjur akıllı vida ile duruyor
Bir kaç gün içinde ilk kez 2. el araç alıcam. Sıkıntıdan uyku uyuyamıyorum. 2 gün önce sattım arabayı adamla o kadar ilgilendim ki inşallah sende senin gibi birinden araba alırsın diye dua ederek gitti.
İnşallah Allah korkusu olan vatandaşa denk geliriz
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
saçma olarak değil de adam neyi var neyi yok yazmış herkes böle yazsa keşke Connecting site...
Connecting site...
Bu sitenin çalışanları imbikten süzme mal mı ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)