her şey olduğu gibi plaka işi de çığrından çıktı tamamıyla.Ben plaka da 30.000 TL etcek özel birşey göremedim açıkcası buyrun ; Connecting site...
her şey olduğu gibi plaka işi de çığrından çıktı tamamıyla.Ben plaka da 30.000 TL etcek özel birşey göremedim açıkcası buyrun ; Connecting site...
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Adama bi s.tr git derler..
Connecting site...
Beyler millet herseye ilan acar olmus.mesela turk milleti boyle seylerde cuzi miktar istense bile ilan acmaz ugrasmaz.sahibinden yonetimine topluca bu sekilde mail atsak onlarda ilan acilmasi icin 10 tl gibi ucret isteseler guzel olur bence.
ben şu ustanızla gelin muhabbetini bir türlü anlamıyorum. Herkesin ustasımı var? Adam dükkanı bırakıp hadi geliyimde arabanı inceliyimmi diyor neyin kafası bu anlamıyorum![]()
Efsane olmuş zaten ama Mantığını çözemedim.
Connecting site...
41 E 4561
41 GJ 161
Efsane olmuş zaten ama mantığı çözemedim.
Connecting site...
41 E 4561
41 GJ 161
çok atarlı satıcılar var.
Bilmem denk geldiniz mi ama müşterilerden de enteresan çıkıyor arada bi.ilanım için adamın biri onun yanına arabayı götürmemi istedi.Bahsettiği yerde 120 km civarı.Nasıl bi rahatlıktır anlamadım doğrusu.
Heralde fotoğraflarda araba yok diyedirama saçma gerçekten
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Connecting site...
Fiyat daha duser diye aldanmayacakmisiz.inanmis satacak o fiyata.
Connecting site...
Aracım 2013 model A200 AMG pakettir en fuludur daha 7,500 km dedir ve boyasızdır. Cam tavanlıdır.
ARACIMLA FİYAT KIYASI YAPARKEN 2013 A 200 AMG CAMTAVANLI İLE KIYAS YAPIN LÜTFEN
Not : aracımın 38.000 tl hasar kaydı vardır.
NOT: TAKAS SADECE FİYATI DÜŞÜK ARAÇLARLA OLUR TAKAS FİYATI 86.000 TL DİR.
38bin hasar kaydı olacak bir olaya karışıp, nasıl boya ihtiyacı olmadan atlatabilmişler acaba.![]()
Instagram: mutusgarage
[QUOTE=Faruk'S;7593420]çok atarlı satıcılar var.
Bilmem denk geldiniz mi ama müşterilerden de enteresan çıkıyor arada bi.ilanım için adamın biri onun yanına arabayı götürmemi istedi.Bahsettiği yerde 120 km civarı.Nasıl bi rahatlıktır anlamadım doğrusu.
Seninki birsey degil. Ben ankarada 42bine aracimi koydum ilana. Ertesi gün adam aradi. Adanaya getirirsen araci 37.500 vereyim dedi. Küfür etti sandim.![]()
Connecting site...
çoluk çocuk eğlence olsun diye ilan açar olmuş :S
Bide bu çıktı, aman tanrıımAllah akıl fikir versin..
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)