O; AZGIN MOTORU İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ MÜKEMMEL FRENLERİ İLE UYSALLAŞTIRILMIŞ MATADORUNU ARAYAN VAHŞİ İSPANYOL BOĞASI
DAHA TEMİZİNİ VE BAKIMLISINI DAHA UYGUN FİYATA GÖSTERİN BİZ DE İNDİRİM YAPALIM HAKETTİĞİ BEDELE ARAÇ ALMANIN EN İYİ YOLU SELÇUKLU
O; OTOMOBİL İLE İNSAN ARASINDAKİ ÇEKİMİN CANLI ÖRNEĞİ VAHŞİ BAKIŞLARI SIRA DIŞI TASARIMI VE TARZI İLE KARİZMANIN TEK ADRESİ O;BAZILARINIZ İÇİN İSPANYOL BOĞASI KİMİ İÇİN SAVANADAKİ ASLAN (LEON) AMA BİR EV KEDİSİ DEĞİL
YIRTICI GÖRÜNÜRKEN UYSAL DÜŞÜNÜP AZ TÜKETEN 125 HP GÜÇ ÜRETİRKEN KONFORDAN ÖDÜN VERMEYEN TASARIMI İLE BU TARZ BENİM DEDİRTEN BİR OTOMOBİL
DAMARLARINDA ALMAN KANI DOLAŞAN İSPANYOL GÜZELİ
SORUNSUZ ALMAN TEKNOLOJİSİ AGRESİF OLMAK ONUN İŞİ
ŞİİR GİBİ VE ÖDÜL ZENGİNİ
2006 yılında 'Kırmızı nokta' ödülü
Alman dergi Auto-motor-und-sport tarafından, Almanya'daki ithal kompakt otomobil segmenti için verilen '2009 Yılının En İyi Otomobili' ödülü
Alman dergi Firmenauto tarafından verilen, '2006 Yılının En İyi Otomobili' ödülü
Danimarka'da verilen '2006 Yılının En İyi Otomobili' ödülü
İskoçya'da verilen '2006 Yılının En İyi Dizel Otomobili' ödülü
Auto Bild' dergisi tarafından 2006 yılında İspanya'da verilen 'Auto 1' ödülü
İspanyol üniversite öğrencileri tarafından İspanya'da verilen, '2007 Yılının En İyi Üniversite Otomobili' ödülü
'2007 Yılının Helen Otomobili' ödülü
León Cupra için, Yunan dergi Trohoi tarafından '2006-2007 Yılının En İyi GTI Otomobili' ödülü İngiliz dergisi Autocar tarafından 2010 yılında yapılan 'tüm zamanların en iyi hatchbacki
O; SEAT LEON FR 1.4 TSİ 125 HP
FİYATI ABARTMIYORUZ ARACA PARA HARCATMIYORUZ EXPERTİZ GARANTİSİ VERİYORUZ DAHA İYİ ŞARTLARDA SİZE ARAÇ SUNABİLECEK VAR İSE AYAKTA ALKIŞLIYORUZ
KİMİLERİ AYAKTA ALKIŞLAR KİMİLERİ TADINI ÇIKARTIR BİZ ALKIŞLAYALIM SİZ TADINA VARIRIN
KEYİF VEREN OTOMOBİLLERİ SİZİN İÇİN BULMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Connecting Site...
langırt koymaya çalışıyorum kabul etmiyor ( :
kesin anlaşmalı hasar kaydıdır. millet kıçını yırtıyor araba perte çıksın bu araba hasarlandı diye bişi olmuyor. adamlar 2 parça boyaya ağır hasar işletiyor vay anaısnı
Bundan 8 yıl kadar önce İstanbul Anadolu yakasında "Cosmo Car" diye bir galeri vardı ilanlarının altına bu Konya'da kendini kaybetmiş esnaf gibi yazılar yazardı. İlanın en sonunda da "Her Türk ok atmayı bilecek" gibi birşeyler yazardı.
Bnmde bazen ilanlar yayınlanıyo, mesela fiyatı düşürüyorum.
Ondan sonra onaylanmıyo. Ulan önceden nası yayınlanıyodu. Walla garip ya
Millete saplamaya çalışan başka bir arkadaş.
Connecting Site...
Araç Yuksek Hızlı Oldugu ıcın Ruzgar Basıncında Dolayı Parcalarda Yıpranmaya Ve İleriki Dönemlerde Aşınmadan Dolayı Su Alıyo.
"Bu Arabada Neden Sanroff Yok Çunku Bu arabaların Sanroffları sadece 1 Parmak Üste Acılıyo Tam Acılmıyo
Araç Yuksek Hızlı Oldugu ıcın Ruzgar Basıncında Dolayı Parcalarda Yıpranmaya Ve İleriki Dönemlerde Aşınmadan Dolayı Su Alıyo.
Abi Senin Bu Araç Hem Dsg Değil Hem Sanroff Yok Peki Bi Zenon Var mi?
Evet Var Abi Çünkü Bu arabada Olması Gerek Seri Alman Performans Arabası Fark Verip Orjinal Olarak Faprikadan İstedim.
Bunun Gibi Bi Çok Sorunuz Cvp Verebilirim"
ahahahah bu nasıl inanmışlık![]()
![]()
Adam faprika yazmış sanroff yazmış dağil ne lave bunları tekrar tekrar yazmış yani öyle yazıldığını sanıyor hata değil
Yazık ya bu memlekete elin garibi okur 1.5K maaş verirler bunun gibi cahil adamlar da altına 70 bine araba çekiyor, bi garip memleket...
Connecting Site...
Kelimeler...
Kıyafetsiz kaldım...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
araç desen yok tur 2yada 3 parça boya vardır mantıklı araçlarla tks olur
121 binde çok seri araç
arac da hasar kaydı vardır desen yok egirbekler de açma yoktur radyoturune kadar orjinal bir araçtır arac da 6 milyar hasar kaydı vardır karşı tarafın hasarı da eklidir servis birazda şaşırmış
Desen diyerek kapıdaki sticker'ı mı kastetmiş yoksa değişen mi![]()
Ayrıca serviste çok şaşırmış
Connecting Site...
Bu ilan bence efsane, bir süredir 1.8 civic ilanlarını takip ediyorum. Zaten çok fazla araç yok ilgili kategoride.
Adam aracının özelliklerini başka bir ilanın açıklamasından ekran görüntüsü almış., onu da foto olarak eklemiş
Diğer ilanı da hatırlıyorum sonradan yayından kalktı. Ne kolaycı milletiz ya. Zahmet et aynını yaz sende olmaz dimi
Connecting Site...
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)