sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
note? kaçkar? deyişmiş?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
kılsın? vaff? saçı deişe iş ?
Önüne gelen galerici oluyor.Sektör kimlerin elinde?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Hayatimda ilk defa boyle bir lpg tank montaji goruyorum. Ben mi cahilim, yoksa bu montaj sekli Mercedesler arasinda yaygin midir?
"Korkmadık, savaştık"
Çeki demiri boşluğu o bilmeden yorumlamayın gabortacı abimiz bizden fotoları kaldıralım lütfen, işlemler dostane yapılmıştır.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
yahu ne kadar çek çuk teklif eden var bu sahibindende, yok ben emekliyim ev sattım çek aldım sana vereyim vs
yersen işte banada biri çekle geldi neymiş efendim çok çok sağlammış da falan filan dedim ver sen bana 2 3 bin kapora ben vadesi gelene kadar bekleteyim aracı yok olmaz öyle dedi bende keyfin bilir dedim bu arada piyasada yüklü miktarlarda sahte çek dolaşıyor esnaf arkadaşlar dikkat etsin
İstanbul dan 150 ye satıldı bu.Piyasa iyiden iyiye boka sardı
Bunların da piyasasını 60'ın üstüne çıkardık mı tamamdır .
imzasız..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)