28'' City bike için ince tümünü kaplayan çamurluk kullanan veya tavsiye verecekler var mı kış sezonu için ?
28'' City bike için ince tümünü kaplayan çamurluk kullanan veya tavsiye verecekler var mı kış sezonu için ?
Soruyu soralı epey olmuş; belki çamurluk da satın aldın ama eğer almadı isen şu linktekine bir bak derim.
http://www.bikeandoutdoor.com/U2982,...rt-georgia.htm
Oldukça yaygın satılan bir ürün.
off topic satılıklar konusunda benim bisikletim satılık ilgilenene yardımcı olurum
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Bende ehliyet alana kadar profesyonel olarak ilgilenmiştim fakat ehliyetten sonra ortalamanın altına indi kullanım düzeyim
Samsun-batum karadeniz turu batum sınır.
buda samsunun tepelerinden bir kare yine
![]()
İstanbul şehir içi sadece kardiyo ve gezi amaçlı uygun yollu bisiklet arıyorum. Marka model önerisi olan var mıdır? Ucuza bisiklet nereden temin edilir?
http://www.dorukbisiklet.com/Carraro-Sportive-327-P101
Geçen yıl baktığımda 1100 civarıydı fiyatı, yine aynı rakamlara bulunur.
Salcano'da 700 lira civarı modeller de var. Fakat Carraro'ya hem daha uzun süre binersiniz, hem de daha kolay elden çıkarırsınız. bisikletforum.com'da az kullanılmış 2.el de denk geliyor, takip edebilirsiniz.
bianchi-carraro aynı firma üretiyor fiyatlar neredeyse 1000-1600 arası daha yeni bianchi touring 727'yi 1400 tl'ye aldım
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Öneriler için teşekkür ederim. Düşündüğüm maksimum bütçe 500 lira gibi. Çünkü bisiklet işinden sıkılır mıyım, biner miyim yoksa bir kenara bırakır mıyım bilemiyorum. O yüzden çok fazla para da vermek istemiyorum. 2.el alternatiflerine bakacağım.
500 liralık bisikletten her türlü sıkılırsınız o yüzden iyi birşey almaya çalışın
500 lira ve altına, kendini deneme maksatlı bir Salcano alınabilir bence. Alıştıktan sonra 100-200 zararına da satsanız üzmez. Fakat düz maşalı alın, bir nebze hafif olsun.
Ben giriş seviyesi bir yol bisikleti almıştım çok uyguna. Sonra yol güzergahını da düşünerek hibrit bisiklet aldım (Merida speeder 200). Diğerini ise aldığım fiyata elden çıkardım.
Yol bisikletini kullanmak büyük keyif. Hani bir üstü hızlı bi motosiklettir herhalde. Elbet bir gün dönüş yapacağız, kaçarı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)